Vetenskap och folkbildning som ägnar sig åt analys och kritik av vad VOF gör, informerar idag att en ny sökmotor vid namn GoodGopher lanseras i dagarna. Denna nya sökmotor är framtagen av NaturalNews. Sökmotorns syfte är att premiera dem nyhetssidor som vågar gå mot strömmen och inte är påverkade av finansiellt starka propagandaapparater och som ägnar sig åt indoktrinering och desinformation i syfte att fullfölja olika politiska eller ekonomiska agendor.

Vetenskap och folkbildning skriver att sökmotorn kommer att utesluta sökträffar från industrilobbyorganisationer som VoF, CSICOP och Metabunk. Istället kommer modiga alternativa medier, bloggare och sajter som tex: Canal Second Opinion, NHF Sweden, dr Annika Dahlqvist, Vaccin.me, Sanna Ehdin, partiet Enhet, Dagens Homeopati, Kostdemokrati, Strålskyddsstiftelsen, Vaken.se, NewsVoice och 2000-talets Vetenskap att favoriseras

Världens första sökmotor som favoriserar alternativa och oberoende medier som skapat sig ett rykte för orädd och korrekt rapportering får ett uppsving och alla stats- och industristyrda propagandakanaler bannas, skriver Mike Adams som är grundaren bakom Good Gopher.

Mike Adams som även är hjärnan bakom NaturalNews skriver att nyhetskanalar som MSNBC och Monsantovänliga National Geographic och andra ”corporate media” inte ens får finnas med bland sökträffarna.

När sajter från Sverige indexeras kommer inte heller SvD, DN, TT, Sydsvenskan eller Helsingborgs Dagblad att ha speciellt bra utsikter att godkännas som källor, spekulerar NewsVoice i en artikel.

Mike Adams lovar att Good Gopher ska skydda användaren av sökmotorn genom att inte spara vem som sökt på vad. Det finns inga bakdörrar till NSA som Google har. Adams lovar att personligen se till att Good Gopher inte korrumperas eller säljs.

Internettrollen från Vetenskap och folkbildning stoppas

Personer som använder Good Gopher ska kunna gilla eller sätta varningsflagga på sökträffarna, men för att stoppa internettrollen från tex VoF från att ranka ned trovärdiga och oberoende sajter kommer alla sajter som i överdriven mängd varningsflaggats att genomgå en manuell granskning. Det betyder att alla VoF-troll som försöker sänka en bra sajt förmodligen bara hjälper sajten till ännu högre sökträffar.

Börja gofa i smyg redan nu

Text: Vetenskap-Folkbildning.nu, Nu kan du börja Gofa istället för att Googla – Alternativa medier på frammarsch med hjälp av ny sökmotor

 

1 KOMMENTAR

  1. Ar det inte risk att detta bara blir ett verktyg for att cencurera vakenhet? Google fangar alla normala och goopher tar de andra. Hur hittar du da de som cencureras av bada sidorna?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här