Sedan våren 2022 har det varit överdödlighet i många länder och Dr John Campbell är en av få som kontinuerligt har rapporterat om det i sin Youtubekanal.

International concern, excess deaths

I en ny video uttrycker Campbell oro över de höga siffrorna i en mängd länder och han förvånas återigen över att detta inte uppmärksammas. I de flesta av länderna handlar det inte om covid-dödsfall till någon större del. Han tar Storbritannien som ett exempel där överdödligheten under 2022 varit över 60 000 personer. Hade så många dött i en terrorattack hade det varit förstasidesnyheter, men eftersom de flesta har dött i sina hem rapporteras det inte.

Här är exempel på överdödlighet som Campbell rapporterar om:

Australien: 9 %
Kanada: 3 %
Danmark: 30 %
England: 20 %
Finland: 9 %
Frankrike: 25 %
Tyskland: 43 %
Ungern: 11 %
Irland: 20 %
Nederländerna: 37 %
Norge: 28 %
Nya Zeeland: 17 %
Polen: 21 %
Portugal: 6 %
Rumänien: -4 %
Skottland: 13 %
Sydkorea: 13 %
Sverige: 9 %
Schweiz: 12 %
Taiwan: 25 %
USA: 12 %

Statistiken kommer från Our World in Data.

Överdödlighet i en rad länder: 9 % i Sverige, 30 % i Danmark och 43 % i Tyskland

5 KOMMENTARER

  1. Som ni ser så är Rumänien det enda landet som sticker ut i statistiken. Varför? De har vägrat vaxxinera sig.

  2. Ingen tvekan om att covid 19 ”tvångsvaccineringen” är ett systematiskt folkmord sanktionerat av våra länders regeringar och hälsomyndigheter. Detta folkmord kommer att visa sig vara många gånger värre än alla andra folkmord vi känner till historiskt. Det jag häpnar över är att det i princip är helt tyst om detta.

  3. Eliten vill ha ner befolkningsmängden. Enlig Georgia guidestones, (som numera är förstörd) ville de ha ner jordens befolkning till 500 miljoner av någon anledning. De tycker väl att vi är för många och förstör Jorden oåterkalligen. Jag tycker det stämmer rätt bra för det börjar bli rätt trångt med alla dessa mångmiljonstäder, som skapar en riktning fysiskt och psykiskt som kan eskalera till – ingen återvändo. Där landsbygden blir ett ända råvarolager för industrin ”eliten”.
    De bygger inte vettigt bara stort, dyrt och glamoröst. Inte minst mellanöstern oljeländerna med sin pengar som, vill överstäffa väst och öst med med idiotiska skrytbygge. Enfald tycker jag. Om Jordens riktning ska frodas måste de gå mot ett integregat samhälle i harmoni med folket och planeten Jorden. Med 500 miloner människor kan det bli harmoniskt och vackert igen. Vi kan ta hand om barnen från början med all vett vi kan inbringa, inget religiöst dravel. där vissa tar sig rätten att bestämma över andra och sätta sig själv i tvingande maktställning. Det är ingen sådan Jord vi vill ha. Vi behöver en grundlag för hela Jorden som bygger på rättvisa och jämlikhet för alla – inte toppstyrt. Med ett nytt pengasystem kan vi lyckas, det gamla måste rivas helt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här