PCR-testets skapare Kary Mullis om Fauci: “Han vet ingenting”

Kary Mullis

PCR-teknikens skapare Kary Mullis avled före coronakrisen tog sin början, men har samtidigt uppmärksammats för att personligen ha understrukit att tekniken inte är avsedd eller lämplig för diagnosticering av sjukdomstillstånd. Mullis hann även ge uttryck för en mycket negativ syn på den amerikanske smittskyddschefen Anthony Fauci som varit i rampljuset under coronakrisen – något som tydligt framgår av hans kommentarer i dokumentären AIDS, Inc. från 2007.

Kary Mullis (1944 – 2019) var en amerikansk biokemist som tillsammans med Michael Smith år 1993 tilldelades Nobelpriset i kemi “för insatser för metodutvecklingen inom DNA-baserad kemi” och mer specifikt för hans uppfinning av PCR-metoden (Polymerase Chain Reaction), som kommit att bli standardmetoden för att testa och diagnosticera förekomsten av covid-19.

Den amerikanske smittskyddschefen Fauci är även högt politiskt profilerad och deltog så sent som förra veckan i World Economic Forums “The Davos Agenda” – en konferens arrangerad av ultraglobalisten Klaus Schwab för att diskutera kring “The Great Reset” – den stora omställningen.

Mullis hade dock inga höga tankar om Fauci, något han hav uttryck för i Gary Nulls dokumentär AIDS, Inc.

– Personer som Fauci går upp och talar om saker han inte har en aning om. Han vet inte någonting om någonting och det skulle jag kunna säga till honom personligen. Ingenting, raljerar Mullus och tillägger att Fauci är absolut olämplig för sitt uppdrag.

– Han tror att du kan ta ett blodprov och sticka in det i ett elektron-mikroskop och om det är ett virus där så får man reda på det. Han förstår inte elektron-mikroskopi och han förstår inte medicin. Han borde inte vara i den position han är.

Läs mer på nyadagbladet.se

2 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here