Nikola Tesla var det förra seklets största vetenskapliga geni. Idag är det Professor Konstantin Meyl från Villingen i Schwarzwald, Tyskland. Han har inte bara organiserat ett återuppväckande av Teslas idéer, utan också vidareutvecklat hans forskning till häpnadsväckande nivåer. Han upptäckte att varje virvel har en motsvarande virvel, som han döpt till potential-virvel och som har förmåga att skapa materia.

Professor Konstantin Meyl visar, utan att behöva ta stöd av någon grundprincip, att elektroner, protoner, neutriner etc., är dubbel-virvlar. Med detta leder han i bevis, att det förutom den redan välkända elektromagnetiska vågen (Hertz 1888), finns två andra typer av vågor. Tesla upptäckte (1899) den elektriska skalära vågen och Meyl dess magnetiska motsvarighet, som öppnar vägen till fri energi och stora överskottseffekter i energi (COP). Den magnetiska skalärvågen, som är en aspekt av neutrinos och därför snabbare än ljuset, används i hela biologin. Meyl kan därför förklara hur DNA, verkande som en antenn, kan sända information och energi, genom nyttjande av en DNA-våg. Meyl förklarar vad elektrosmog är och hur vi kan bli av med detta problem. Telekom- och databranschen, radio- och TV-industrin, samt biltillverkarna, kunde få fram revolutionerande produkter om de använde skalärvågor i sina produkter, eftersom dessa vågor är hälsosammare, nyttjar mindre energi och har ytterligare en dimension till förfogande för att transportera information.

Slutligen har Meyl dessutom lyckats hitta den enhetliga fältteori, som mängder med vetenskapsmän letat efter sedan lång tid tillbaks. Inte ens Einstein klarade av detta. Han låste fast sig i sitt felaktiga påstående, om att inget är snabbare än ljuset. Den enade fältteorin visar också tydligt, att fältet var först och utifrån fältet skapades materia, inte tvärtom. Detta bekräftar vad välinformerade kretsar påstått sedan länge: det är tanken som skapar materia.

whitetv.se, Professor Konstantin Meyl: Den nya Tesla

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här