Professor Martin Pall presenterar forskning om hur mobilteknik, wifi och smarta elmätare skapar flera sjukdomar hos människor, djur och växter. Pall är en av flera vetenskapsmän som kommit fram till att strålning från mobilteknik är farlig och även kan leda till sterilitet.

whitetv.se

10 KOMMENTARER

 1. Det här kommer ta många år innan Sverige erkänner då våran ekonomi hänger på en fortsatt lögn..

 2. Vi lever längre vilket sker i stora delar av världen och de talar ju emot att mobilstrålning skulle ha någon effekt då antalet mobiltelefoner är fler än människorna på jorden.
  Sedan har vi fått strålning i oss under hela människans utveckling från världsrymden, genom strålning från radon och strålning i kroppen av det vi äter.

  • Mobilstrålning är en helt ny typ som inte har funnits före elektronikens uppkomst. Naturlig bakgrundsstrålning på såna frekvenser är miljarder ggr svagare än den från mobiler. Så där har du ett exempel på att du missleder när du ist talar mer allmänt om strålningdbakgrund.
   Hade du/eller den algoritm som genererar dina skrytsamma och ovänliga kommentarer varit hövlig vore det inget skäl att vara hård bara för att du råkar vara okunnig i sak utan då kunde man bara hövligt ha upplyst dig. Att du påpekar att du kan hantera tio andra låter som försäljningsargument för en AI-algoritm. Ditt syfte tror jag är att testa om det går att förstöra en kommentarssektion.
   Du kan ha haft framgång med att köra bort många som annars skulle ha skrivit. Jag har tidigare funderat över om Vaken nu kontrolleras av ngn medarbetare till imperiet just för att testa hur man kan behärska folk på nätet. Michael Delavantes material är genomgående av hög kvalitet så det är nog en bra utmaning som test. Jag tror Vaken skulle ha stängt av dig om det inte vore ngt slags experiment.
   Nåväl jag har hittills själv funnit mer fakta som tycks peka på att det är den lågfrekventa pulsade likspänningen i mobiler som skadar. Jag hoppas så småningom kunna få bättre insyn i vad forskningen egentligen säger i såna fall där man har säkerställt att det verkligen enbart är rent högfrekvent påverkan man studerar verkan av. Isf måste man utföra testen så att mikrovågskällan placeras långt bort så att den lågfrekventa delen inte når fram. Jag vet att dom testat med olika modulationer men jag behöver sätta mig in i hur dom gått tillväga i detalj för att kunna bilda mig en uppfattning.
   Så tillsvidare påstår jag inte bestämt att det är mobilfrekvenserna som genererar skada. Likväl är det av intresse som bakgrund att såna frekvenser aldrig förekommit under människans tidigare utveckling.
   Martin Pall har gjort litteraturstudier av vad den etablerade forskningen säger och han blev förvånad över hur mkt av intresse där fanns. Hans styrka tror jag är att han söker och eventuellt finner en koppling mellan miljögifter och ett förändrat beteende hos vissa cellmekanismer som gör dom mkt känsligare för elektromagnetisk påverkan. Jag tror att det han tar upp mkt väl kan vara en del av förklaringen till att människor störs i samband med långsamt varierande elektromagnetism. Men hittills verkar det (med min nuvarande kännedom om forskningen) som det rent högfrekventas inverkan är svårare att begripa.

 3. Professor Martin Pall föreläser om strålrisker | elektrosmog.se – trådlös tekniks risker

  […] Professor Martin Pall om hur mobilstrålning och wifi skapar sjukdom […]

 4. Mobilstrålning. Ytterligare en faktor som bidrar till ohälsan, som visar sig i en ständigt ökande cancerfrekvens, en galloperande ökning av diabetes mm. Nu har även kurvan över den ständigt ökande medellivslängden brutits i USA. Där sjunker livslängden. USA ligger före oss i ohälsa men snart kanske vi också får se sjunkande medellivslängd.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här