I ytterligare ett stort avslöjande bevisar Project Veritas styrkan och effektiviteten hos de nya alternativa nätmedierna och utredande medborgarprojekten. Veritas lägger fram bevis som visar hur en grupp som arbetar för bla politikern Ilhan Omar i Minnesota Democratic–Farmer–Labor Party (kopplade med US Democratic Party) stjäl valsedlar från de äldre för att styra valutgången.

En av Project Veritas visselblåsare som vågar gå ut med sin identitet är Omal Jamal som är ordförande för The Somali Watchdog Group och därtill har en position på Ramsey County Sheriff’s Office. Han säger att Liban Mohamed, en av de som stjäl valsedlar från de äldre, via en ”ballot harvesting ring” arbetar främst för den muslimske politikern Ilhan Omar, men även politikern Jamal Osman. De graverande uppgifterna gäller ett lokalt val i Minnesota i augusti 2020 för en position i Ward 6 city council.

”Omar Jamal is the latest brave Project Veritas Insider to come forward and expose a voter fraud scheme in Minnesota that will shock you”, sa James O’Keefe, grundare och VD för Project Veritas.

Visselblåsaren Omal Jamal deltar i en djupare utredning ledd av Project Veritas för att avslöja ett pågående och omfattande valfusk i Minnesota. Veritas kommer att presentera ytterligare avslöjanden de närmaste dagarna.

Läs mer på newsvoice.se, Project Veritas avslöjar valfusk i Minnesota

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här