QAnon utgår från ett anonymt konto på forumet 4chan och sedermera 8chan som under flera års tid gjort förutsägelser utgående från påstådd insider-information från Trumpadministrationen. Förutsägelserna har ytterst förebådat att Trump-administrationen under den gångna mandatperioden förberett något vad som hänvisas till som “The Storm” – ett begrepp som fick en extra skjuts av att Donald Trump sedermera själv använde uttrycket på ett kryptiskt sätt under en fotograferingssession i Vita huset.

Infowars ankare Alex Jones är en av dem som delar uppfattningen att “The Storm” är ett potentiellt reellt scenario, men bedömer att det i så fall handlar om en operation under falsk flagg som snarast påminner om den ryska revolutionen 1917 för att att definitivt säkra ett slutgiltigt totalitärt maktövertagande av USA från ultraglobalistiskt håll. Jones har därför konsekvent uppmanat sina tittare och andra amerikanska patrioter att agera fredligt och inte falla för ett falskt bete i relation till det som antytts av QAnon.

Läs mer på nyadagbladet.se, QAnons “The Storm” en falsk flagg-operation

1 KOMMENTAR

  1. Ja, det var ingen överraskning. Vi lever i en ofattbart korrupt värld. Jag har uppfattat det som att alla dessa politiker sitter i samma klubb. Som man säger är det samma mynt men två olika sidor, left wing respektive the right wing= samma fågel, mynt. Måste erkänna att jag haft goda förhoppningar om Trump men när avsaknaden av information och fakta av allt som skulle ske uteblev så är jag totalt övertygad att detta endast är ett spel för fortsatt korruption. Känner mig bara helt enkelt besviken och trött. Nä, nu blir det nya friska tag. Vi, folket ska ta makten i våra egna händer och se till att göra förändringar. Detta är ett uppvaknande!!! Nu måste vi börja samarbeta och se till att vi får en bra värld för framtida generationer. Vem är på?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här