Robert F Kennedy Jr har liksom sin far och farbror John F. Kennedy stått upp för den amerikanska konstitutionen och demokratin och varnar nu för nedmonteringen som går fram med stora steg och inleddes i och med coronapandemin.

I en intervju berättar han hur CIA är inblandat i högsta grad och hur det hela har planlagts och organiserats sedan länge och hur man stegvis går tillväga med syfte att kontrollera hela mänskligheten.

Robert F Kennedy Jr föddes i Virginia 1954. När han var nio år gammal mördades hans farbror, presidenten John F. Kennedy (JFK). 1968 mördades hans egen far, Robert Kennedy, under sin presidentvalskampanj i Los Angeles. Den endast 14 år gamle sonen Robert Jr höll ett tal under faderns begravning och var en av kistbärarna.

Robert F Kennedy Jr utbildade sig till jurist och har specialiserat sig på miljöjuridik och har som aktivist ivrat för förnybar energi, bevarande av vattendrag genom bl.a. stämning av oljebolaget som förorenade Hudsonfloden. Han har även aktivt arbetat för ursprungsbefolkningarnas rättigheter.

Hela Kennedy-familjen involverad i CIA-utredningar
Under 2000-talet agerade han som jurist mot vaccinationsindustrins användning av kvicksilver som konserveringsmedel i barnvaccin. 2016 grundade han World Mercury Project som två år senare bytte namn till Children’s Health Defense.

Under en sammanlagd tid av sex år efter de båda morden var hela familjen involverad