Den globalistiska organisationen World Economic Forum, grundad och styrd av den ökände teknokraten Klaus Schwab, är ursprungligen en privat lobbyorganisation som finansieras av världens multinationella företagsjättar.

Faktum är dock att organisationen sedan flera år tillbaka har ett officiellt partnerskap med FN sedan 2019 – och den gemensamma nämnaren är att accelerera implementeringen av Agenda 2030.

Den 19 juni 2019 skrev Förenta Nationerna under ett partnerskap med Schwabs kontroversiella lobbyorganisation i syfte att, som man beskriver det, ”påskynda genomförandet av 2030 års agenda för hållbar utveckling”.

Tanken med partnerskapet när det lanserades var också att hålla ett årligt möte mellan WEF och FN – men också att FN:s generalsekreterare deltar som huvudtalare i Schwabs sammankomster i Davos.

– Den här eftermiddagen bevittnades generalsekreteraren och World Economic Forums grundare Klaus Schwab signera en viljeförklaring om ett strategiskt partnerskap mellan FN och World Economic Forum. Denna avhandlar samarbetsområden för att fördjupa de två institutionernas engagemang för att tillsammans accelerera implementeringen av Agenda 2030, deklarerade FN:s talesman Stéphane Dujarric.

Läs mer på nyadagbladet.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här