Skandalen med #pizzagate fortsätter

  pizza

  Den nedtystade skandalen som uppdagades i och med att Wikileaks släppte The Podesta E-mails fortsätter att sysselsätta hundratals, om inte tusentals undersökande medborgarjournalister på internet.

  I Reality Calls senaste video på Youtube fortsätter hon att gräva fram nya möjliga samband inom Pizzagate-skandalen. Den här gången är det en ung 39-årig journalist vid namn Max Spiers som förmodligen kommit något riktigt intressant på spåren. Spiers hittades död efter ett ha spytt en svart vätska, när han hade sovit över på en väns soffa i Warszawa, Polen. Utan att ha utfört en obduktion på Spiers, påstods det att han hade dött av naturliga orsaker. Därför har hans dödsfall inte undersökts närmare av polisen eller andra myndigheter. Dagarna före dödsfallet hade Spiers sms:at sin mor med en uppmaning om att om något skulle hända honom, så ville han att hon skulle undersöka det. Förmodligen visste han vad det var för oerhört mäktiga krafter han kämpade emot.

  Även Andrew Breitbart, som startade den högerorienterade nyhetssajten Breitbart.com, var känd för att hysa enormt agg mot Podesta och uttryckte flera gånger på Twitter sin frustration om att Podesta skyddade och tystade ner pedofilskandaler m.m. Breitbart dog tvärt på väg hem från en bar 1:a mars 2012. Ett litet tag senare dog även obducenten som obducerat Andrew Breitbart.

  “What’s in your closet, John Podesta? Do you want us to play these games? Because we are playing to win” – Andrew Breitbart

  Mainstream media förtsätter att tysta allt som har med #pizzagate att göra och förklarar det som fejk-nyheter trots att de själva inte ens undersökt saken närmare.

  Gillar du det Vaken.se gör? Skänk oss gärna en donation.

  Lämna ett svar

  Please enter your comment!
  Please enter your name here