En orkestrerad falsk ”covid-pandemi” användes för att förstöra hälsa, civil frihet och förhållandet mellan läkare och patient.

Kära läsare, ge det extraordinära tvångs-covid-vaccinationsprogrammet ett ögonblicks tanke. Vad förklarar betoningen, även användningen av tyranniska metoder i fria samhällen, för att tvinga vaccination på befolkningen när till och med Big Pharma och det korrupta medicinska etablissemanget bara hävdar ett kortsiktigt och kraftigt minskande skydd från vaccinet? Enligt de medicinska etablissemanget själva ger dubbelvaccination inte längre något skydd. Boosterinjektioner behövs var sjätte månad för resten av ditt liv.

Detta är särskilt förbryllande när vi tänker på de kända fakta som:

 1. Dödligheten i covid är mycket låg. Det dödar främst de med samsjuklighet och de som är obehandlade eller felaktigt behandlade.
 2. Vaccinet minskar vår naturliga immunitet.
 3. Vaccinet orsakar ett stort antal biverkningar, inklusive dödsfall och livslånga funktionsnedsättningar. CDC och WHO medger att rapporteringssystemet för biverkningar i stor mängd underrapporterar dödsfall och biverkningar från vaccinet. Inget vaccin eller läkemedel har någonsin tidigare använts som har producerat ens en liten fraktion av rapporterade dödsfall och skador.
 4. Vaccinet orsakar varianter som är immuna mot vaccinet och mot det vaccinerade immunsystemet. Nya vacciner behövs för att hantera de nya varianterna och producera ännu fler nya varianter.
 5. Det medicinska etablissemanget har i den utsträckning som dess förmåga tillåter blockerat behandlingen av covid med två kända, säkra, effektiva och billiga läkemedel – Ivermektin och hydroxiklorokin. Läkare som har räddat liv med dessa läkemedel har fått sparken för att de använt dem.
 6. Framstående och kända vetenskapliga och medicinska experter, däribland Nobelpristagare, har censurerats och deplatformerats för att ha varnat för det farliga vaccinet och förespråkat effektiv behandling i stället.
 7. Medierna talar med en lögnaktig röst om att vaccination är vårt enda hopp.
 8. Bevis från ett antal länder (jag har rapporterat det) visar att covid-fall och dödsfall ökar med vaccination och att majoriteten av fallen och dödsfallen för de flesta åldersgrupper är vaccinerade.
 9. Vetenskapen är tydlig med att de vaccinerade sprider viruset lika lätt, eller mer, som ovaccinerat.
 10. Det finns faktiskt belägg för att de ovaccinerade som åberopar naturlig immunitet är bättre skyddade än de vaccinerade.

Med dessa kända, etablerade vetenskapliga fakta, vad är motiveringen för massvaccinering? Varför betoningen på att vaccinera barn när det är känt att spikproteinet angriper äggstockar och testiklar om inte planen är att minska fertiliteten? Varför kan okunniga viktigpettrar på TV som knappt kan stava sitt eget namn känna sig säkra på att attackera kända forskare som talar sanning?

Det finns säkert många goda skäl att dra slutsatsen att ”covid-pandemin” är orkestrerad.

Vilka är de uppenbara elementen i handlingen?

 1. Vinster för alltid för Big Pharma, de medicinska mottagarna av Big Pharma-bidrag, vinsterna från patent som delas med NIH- och NIH-personal, kampanjbidrag för senatorer, representanter och presidentkandidater.
 2. Användning av rädsla för att avlägsna räddningstjänsten och utöka kontrollen över människor. Dessa två element är uppenbara.

Den tredje delen är nästan lika uppenbar men mycket svårare för många att tro på – befolkningsreduktion. Innan du hånar, fråga dig själv:

 1. Varför vaccinera barn, som i huvudsak inte påverkas av covid, med ett vaccin som är känt för att attackera reproduktionssystemet och orsaka aborter.
 2. Varför vaccinera någon när det finns kända, säkra och billiga botemedel?
 3. Varför angripa dessa botemedel som farliga och sträva efter att förhindra att de används? Hur kan den medicinska etablissemanget hävda säkerhet och försiktighet som motiv för att blockera Ivermektin och hydroxiklorokin när det har släppt lös ett farligt experimentellt vaccin på världens befolkning?
 4.  Varför undertrycka varningar från kända experter? Om vaccinet var den enda lösningen eller ens en lösning skulle det kunna stå offentligt.

Tänk på att World Economic Forum har haft ett halvt sekel på sig att indoktrinera och hjärntvätta företag och andra ledare. Årsmötet i Davos grundades den 24 januari 1971 och har blivit ett prestigefyllt evenemang. Ledare tävlar om inbjudningar eftersom närvaro är ett tecken på prestige. World Economic Forum finansieras av 1000 globala företag för flera miljarder dollar vars ledare har sålts på ”Great Reset” bestående av befolkningsreduktion och upphörande av nationell suveränitet och mänsklig autonomi. ”Great Reset” är ett recept för tyranni.

Den orkestrerade satsningen på universell vaccinering är så extrem att länder som tidigare betraktades som en del av den ”fria världen” nu är totalitära stater – se på Australien, Nya Zeeland, Kanada, Italien. Försöket att utvidga tyranniet till Frankrike och Tyskland möter starkt motstånd från allmänheten. I Amerika kommer det största motståndet från sjuksköterskor och annan medicinsk personal som har bevittnat vaccinets förödande inverkan på de injicerade.

Varje person måste överväga implikationen av att tysta oberoende experter som känner till sanningen medan okunniga talande huvuden dikterar den officiella berättelsen.

När sanningen mördas, så är all frihet, all moral, all rättvisa. Ska du bara sitta där och låta det hända?

PCR ”covid-test” användes för att skapa bilden av en pandemi.

Nobelpristagaren Kary B. Mullis var uppfinnaren av polymeraskedjans reaktionsteknik, som analyseras i denna artikel.

Dr. Kary B. Mullis, som gick bort den 7 augusti 2019 vid 74 års ålder, uppgav med eftertryck att ingen infektion eller sjukdom kan diagnostiseras korrekt med PCR-RT.
”PCR är en process. Det säger dig inte att du är sjuk. … Mätningen är inte korrekt”.
Mullis beskrev PCR-RT som en ”teknik” snarare än ”ett test”.

https://www.globalresearch.ca/nucleic-acid-testing-technologies-use-polymerase-chain-reaction-pcr-detection-sars-cov-2/5739959

7200 läkare och medicinska forskare över hela världen har undertecknat ”Romdeklarationen” för att varna medborgarna om de dödliga konsekvenserna av covid-19-beslutsfattares och medicinska myndigheters aldrig tidigare skådade beteende

https://www.globalresearch.ca/thousands-physicians-medical-scientists-sign-rome-declaration-protest-launch-new-information-platform/5757188

57 toppforskare och läkare släpper chockerande studie om covid-vacciner och kräver omedelbart stopp för alla vaccinationer.

https://www.globalresearch.ca/57-top-scientists-doctors-release-shocking-study-covid-vaccines-demand-immediate-stop-all-vaccinations/5746848

Ett brev till de ovaccinerade

https://www.globalresearch.ca/letter-unvaccinated/5752287

Paul Craig Roberts

Originaltext: anthropocene.live, Skolmedicinens förlorade heder och förtroende

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här