Sverige Radio, Utbildningsradion, SvD och DN med flera har sedan en tid drivit en agendasättande journalistik som handlar om att radikalisera, misskreditera och isolera människor som försöker förstå geopolitiska-ekonomiska processer i världen. Ett exempel är när Nordegren och Epstein i P1 uppmanar lyssnare att överge vänner med felaktiga tankar.

Det var i ett avsnitt av P1:s “Nordegren och Epstein” som Louise Epstein och Thomas Nordegren försökte genomföra sin “programmering” av lyssnarna. Paret gjorde anspråk på att reda ut skillnader mellan påstådda konspirationsteorier och ett kritiskt tänkande när en häpnadsväckande rekommendation gavs.

Läs mer på newsvoice.se

1 KOMMENTAR

  1. Börjar inte detta få en spegling av inkvisitionen i Spanien? Tyskland under AH, Kina under Mao, och nu begynnande försök hos oss.
    Det märkliga är att dessa bevaknings-seloter är så förstenade, att de inte ser att etiken fungerar reverserat och I ett försök att rätta in sig själv i ett etiskt leverne, skapar man ett övervakningssamhälle i tron att alla andra är som en själv. Skript; eftersom ”jag” är så förvriden måste andra vara än värre.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här