Världsekonomiskt forum (WEF) består av västerländska finansiella eliter som alla spelade en betydande roll i lanseringen av coronaviruset i mars 2020, vilket utlöste ”Stora omstarten” som innebar en global process av ekonomiskt och socialt kaos.

WEF stödde också lanseringen av covid-19-vaccinet i november 2020. Även om den skumma organisationen påstod att vaccinet skulle skydda allmänheten, visar uppgifter att det ironiskt nog var kopplat till högre dödlighet och sjuklighet.

Nu har WEF utfärdat en varning om en kommande kris som kommer att vara värre än covid-19-pandemin.

Under de senaste fyra åren, med början i januari 2020, blev ”avsiktlig utlösning av kaos” en del av en bred och komplex agenda som involverade globala frågor såsom:

Rysslands särskilda militäroperation i Ukraina

• Höjningar av energipriser

• Massiva företagskonkurser

• Sammanbrott i ekonomisk aktivitet

• Utbredd fattigdom, svält och förtvivlan

Nyligen har Washington stött följande globala frågor:

Israel-Palestina-kriget, Israels folkmord på det palestinska folket och dess utvidgade agenda mot Mellanöstern i stort

• Förenta Staternas förnyade krigshot mot Iran

• Nordatlantiska fördragsorganisationens (NATO) hot mot Ryska federationen

• En konfrontation riktad mot Kina

Cyberattacker förutsägs i en film producerad av Obama
WEF varnade först för farorna med cyberkrigföring år 2020.

År 2021 genomförde WEF en simulering av cyberattacker som innefattade ett scenario med ”förlamning av elförsörjningen, kommunikationer, transporter [och] internet.”

Klaus Schwab förklarade att baserat på ”ett simulerat scenario” kunde en cyberattack slå ut ett lands elförsörjning, transportväsen, sjukvårdstjänster och till och med samhället i stort. Han tillade att COVID-19-pandemin kunde anses vara ”en liten störning i jämförelse med en stor cyberattack.”

Barack och Michelle Obama finansierade ”Leave the World Behind,” en film som släpptes på Netflix. Den var baserad på Rumaan Alams roman med samma namn och regisserades av Sam Esmail.

Filmen skildrade samhällets upplösning efter en överraskande attack av en okänd angripare, vilket ”förutsäger en cyberattack mot det amerikanska elnätet.” Alams roman med samma namn publicerades i oktober 2020, flera månader efter skräckkampanjen och COVID-19-lockdownen i mars.

I en intervju sade Alam att han ”aldrig ens hade hört ordet coronavirus före februari 2020.” Han förklarade att på en mycket grundläggande nivå dramatiserar hans bok att vara instängd hemma och inte ha tillräckligt med information.

Av en slump publicerades boken vid en tidpunkt då många läsare runt om i världen också kände sig instängda i sina hem och inte hade tillräckligt med information.

När han talade om ”en märklig resonans,” sade Alam att hans bok diskuterade ”den individuella relationen till ångest över klimatet, det absurda i den samtida stunden, vår förvrängda relation till teknologi. Folk tänker och pratar om dessa saker så det är logiskt att det kommer böcker om det.”

Boken innehöll också de sociala effekterna av ett strömavbrott som påverkade hela USA:s östkust.

Även om det inte finns konkreta bevis för att producenterna och regissören av filmen kände till WEF:s simulering av en cyberattack som först genomfördes i juli 2020, anser vissa att ärendet kräver ytterligare undersökning.

WEF:s verkställande direktör: Nästa kris kommer att vara värre än covid-19
Jeremy Jurgens, verkställande direktör och chef för WEF:s center för den fjärde industriella revolutionen, har också varnat för en annan kris som kommer att vara ”mer betydande” och spridas snabbare än covid-19.

Han varnade även för att krisen kan ha en större inverkan på ekonomiska och sociala sektorer.

Cyber Polygon-simuleringen 2020 följdes av en andra simulering 2021. Simuleringen var en internationell onlineutbildning i cybersäkerhet som deltog av 120 team från några av de största ryska och internationella organisationerna i 29 länder.

Scenariot för WEF:s cyber polygon-simulering 2021 betonade också en uppenbar ”motsägelsefull” geopolitisk vinkling. Evenemanget leddes av Rysslands premiärminister Mikhail Mishustin och WEF bjöd in flera ryska finansinstitut, medie- och kommunikationsentiteter. Antagandena för träningsprogrammet baserades på terroristiska cyberhackare.

Det har också dokumenterats att WEF har spelat en avgörande roll i att stödja USA-NATOs militära agenda gällande Ukraina. Baserat på dessa faktorer säger vissa att Cyber Polygon-evenemanget i juli 2021, som ägde rum mindre än åtta månader före början av Rysslands operationer i Ukraina, kunde ha varit utformat för att skapa politiska splittringar inom Ryska federationen genom att etablera partnerskap med kraftfulla ryska bank-, kommunikations-, media- och finansinstitutioner.

Enligt en artikel från 2023 av Peter Koenig gick finanseliterna från att simulera potentiella scenarier till att implementera dem på en intet ont anande allmänhet. Eliterna anförtrodde FN:s konferens om handel och utveckling att agera som ”flaggbärare” för ”den dödliga attacken av total digitalisering.”

Koenig varnade för det digitala nedslaget som skulle få samhället att rämna, vilket kunde genomföras genom en global cyberattack som beskrevs av Schwab i hans uttalande från 2021.

Han tillade att om allt i dagens moderna värld ”styrdes av digitala signaler som kontrollerades av ’Globalistkabalen’ [finanseliterna],” kunde en eller några få omkopplare lätt stänga av olika nätverk som listades av Schwab i hans uttalande från 2021. Dessa inkluderar kommunikation, elektricitet, livsmedelsförsörjning, bränsleleveranser, personliga finanser, transport och vatten.

naturalnews.com, Strömförsörjning, kommunikation och transport är målen för den stora återställningen

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här