Trots det att människorättsaktivister och många läkare över hela världen säger att barn inte ska ta covid-19-vaccinet, fortsätter den svenska regeringen med sina planer att injicera landets ungdomar.

Från och med den 9 augusti har 16-17-åringar i Stockholms län kunnat boka tid för covid-19-vaccination utan sina föräldrars tillstånd. Tyvärr förses barnen med obevisad information som inte är tillförlitlig och är partisk till förmån för den stora läkemedelsföretagen, vilka har tjänat tiotals miljarder dollar i vinst på sprutan. Det finns fortfarande inga långsiktiga studier om de effekter sprutan kan ge på människor, särskilt inte på unga människors reproduktionsorgan. Vissa experter säger till exempel att spikproteinet som produceras av vaccinet tenderar att ackumuleras i äggstockarna och kan leda till infertilitet.

Svenska siffror går emot det globala covid-narrativet

Sverige skapar stor huvudvärk för det globala covid-pandemiska-narrativet. Stora medieföretag i Europa och Nordamerika uppmuntrar hysteri av de nya covid ”varianter”, som påstås vara mycket ”smittsamma”. Men inget sådant har setts i Sverige. Sedan den 3:e augusti har det inte varit ett enda covid-19-dödsfall enligt de officiella siffrorna, och sedan den 1:a juli är antalet covid-dödsfall enbart cirka 30. Dessa är de lägsta dödstalen i Sverige för covid sedan krisen började i mars 2020. Märkligt nog har endast cirka 50% av den svenska befolkningen fått det experimentella covid-19-vaccinet, vilket klargör att vaccinet knappast kan vara orsaken till den dramatiska minskningen av dödsfall.

Alla delar i inslaget från MEC21 i samarbete med Vaken.se:
• Sverige riktar sig till barn att ta vaccin
• Svenska siffror går emot det globala covid-narrativet
• Pandemi hos ovaccinerade ”existerar inte”
• Macrons regim står inför massiva uppror
• Italien skakas av vaccinprotester

Video producerad av MEC21 och ThessA.
Stötta MEC21 via gofund.me eller buymeacoffee.com

Fler svenska program på MEC21:s bitchute-kanal

Sverige riktar sig till barn att ta covid-19-vaccinet

1 KOMMENTAR

  1. Bäst före dagen för elimineringen av den sittande ”regeringen” har passerats med över ett halvt decennium nu.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här