Samma dag som människor över hela västvärlden nyligen protesterade mot 5G-utbyggnaden under Stop 5G Global Protest Day på grund av de faror som de tillsammans med hundratals forskare och läkare anser att 5G medför, går SVT ut i en propagandaattack mot 5G-kritiker. Kritiker liknas bl.a. vid nyttiga idioter för påstådd rysk propaganda i flera TV-inslag.

Professor Per Ödling från Ericsson jävig ”expert” på SVT
SVT lät i sitt TV-inslag för det första in en professor, som varit inblandad i utvecklandet av 3G, 4G och 5G och som har sin arbetsplats på Ericsson, angripa kritikerna utan att någon av de som angrips och som samma dag demonstrerade på Sergels Torg i Stockholm, i Göteborg, i Malmö, i Umeå och i Sundsvall, fick bemöta kritiken.

Ericsson-professorn Per Ödling är:

”…professor at Lund University but situated at Ericsson Research in Stockholm. He is currently researching broadband communications. He has a special interest in technology driven business development, community development and the societal consequences of the ICT driven industrial revolution”, enligt Internetdagarna.

Läs mer på newsvoice.se, SVT: 5G-kritiker är teknikrädda ”kärringar” lurade av Ryssland

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här