Västvärlden har satt sina spår i historien genom enorma kulturella och vetenskapliga framsteg.

Men idag råder det omvända. Förnuftet har ersatts av fullständigt vansinne, menar Lars Bern.

– Den här censuren har ökat lavinartat under pandemin. Jag har ett väldigt starkt vetenskapligt intresse och har lagt ner enormt mycket tid de senaste decennierna på att tränga in i framför allt den medicinska vetenskapen. Så det här har varit en oerhört traumatisk upplevelse för mig, att konstatera att idag censureras världens absolut främsta forskare.

Ledande medicinska forskare blir deplattformerade och kan inte publicera i sociala medier.

Samtidigt blir de skandaliserade i media.

– Den här utvecklingen är väldigt skrämmande, säger Lars Bern och påpekar att han själv också drabbats av etablissemangets antiintellektuella attacker och censur.

– Sedan jag engagerade mig i klimatdebatten har jag blivit stämplad som dissident. Jag har blivit uthängd i SVT Aktuellt som en förkastlig människa. Och jag har ingen möjlighet att göra min röst hörd i etablerade medier med de uppfattningar och den kunskap som jag har.

Först var det ”pandemin”, men nu har samma censur uppstått under Ukrainakriget. Censuren är alltså inte ett undantag, utan snarare ett mönster. Så fort något sker som hotar globalisternas världsordning och ”narrativ”, ska informationen totalt kontrolleras.

Läs mer på swebbtv.se, Lars Bern: ”Västvärlden har drabbats av totalt vansinne” – globalisternas censur förgiftar hela samhället

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här