Älskar du tårtor?
Är svaret ja på frågan så är du verkligen inte ensam om det.
Tårtor har alltid varit ett mer än välkommet inslag på tillställningar. Att ta med sig en egengjord tårta med läckra smaker och som är så där iögonfallande att det knappast går att se sig mätt på, det blir garanterat en upplevelse av rang.
Vilken är ”Din tårta”, den där speciella som får det att vattnas i munnen på dig, bara vid tanken?
Vad har du dekorerat tårtan med? Är tårtan elegant, busig, informativ eller har den ett roande budskap?

Din tårta
Den kanske har en fantastiskt läcker dekoration som får gästerna att häpna. Om du delar med dig av den vill säga. 😉 För just din tårta kanske är så fin att titta på, så du vill ha den för dig själv. Och det är helt okej! Njut av att titta på det du har skapat och låt dig väl smaka när det blir dags, för alla dekorationerna går ju att äta.

Uppslagen och idéerna till tårtor med unika dekorationer hos  https://www.dintarta.se/tartdekorationer  är i det närmaste oändliga. Färger, former, smått, stort, olika smaker – ja, listan kan göras hur lång som helst. Små, små detaljer som gör en så fantastisk skillnad till din tårta.

Tårtdekoration
Hur den eller de kan användas är en fascinerande värld, för alla som vill baka sina tårtor själva. Din tårta kanske har en form av ett hjärta som är dekorerat med socker eller marsipanrosor i färger du gillar. Du kanske lägger läckra, ätbara kulor överst.
På dintarta.se finns mängder av varianter.

Låt fantasin flöda
Är det ett nytt litet liv som kommit till världen kanske du väljer ett par små skor att dekorera med.
Vill du att din tårta ska ha en bild på den du ska ge den till? Ja, det är en trend som lär hålla i sig. Bokstäver som blir text, är också en riktig höjdare att dekorera tårtan med. Och guld! Guld som glimmar och går att äta, hur läckert är inte det? Dessutom är det väldigt inne med guld nu.
Tänk att ge bort en tårta som du har gjort på alldeles egen hand, till någon som för dig är guld värd. Du lär bli mer populär än vad du var innan du kom med din kreation.

Det är svårt att komma på ett tillfälle när en tårta med läcker dekoration inte skulle passa in. Det går ju att göra en väldigt sofistikerad skapelse om tillfället kräver det.

Användning av olika tekniker som att tårtan ser marmorerad ut och dessutom ”byggs” på höjden och slås in som ett paket, kan med rätt dekorationer få den att bli något helt outstanding.

På dintarta.se finns ett ofantligt urval att välja på, ihop med tips och idéer. Det finns även videor med lättfattliga instruktioner om hur du gör olika moment.
Vill du se en topp 10 av vilka tårtor som är mest populära i din stad, så finns det en lista över det också. Ett trevligt inslag bland alla andra!

Tårtdekorationer fascinerar!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här