Under de senaste två veckorna har The Peoples Voice attackerats i en gemensam kampanj för att misskreditera stationen. Flera konstiga saker har hänt när det gäller dataintrång. Detta inkludera bl.a. hacking av operativsystem, hacking av The People’s Voice sida hos Indiegogo och nu även hacking och radering av av innehåll på The People’s Voice YouTube-kanal.

Butiken på Davidicke.com har också blivit hackad och raderad genom att de som ville förstöra tog sig in via e-postmeddelanden som skickas av webmastern.

The People’s Voice säger sig vara säkra på vem som ligger bakom detta och som har arbetat med dem på ”insidan” och dessa personer har samtidigt hävdat att de stödjer The People’s Voice grundsyn.

Dessa personer har naturligtvis aldrig stöttat The Peoples Voice och när de inom kort slutar finns det ingen tvekan om att de kommer att göra allt de kan för att skada The People’s Voice igen. När folk säger ”allt kommer att avslöjas i två veckor” är det detta de menar.

Det kommer snart avslöjas vem som ligger bakom detta försök av hackare att förstöra allt som vi har byggt, och som folk har betalat för.

Nu påbörjas det mödosamma jobbet med att återpublicera och återskapa innehållet till YouTube-sidan.

Det är min (David Icke) erfarenhet under många år att den värsta ondskan kommer från personer som påstår sig arbeta mot ondskan och arbeta för ljuset och det goda i människor.
Vad som The People’s Voice nu råkat ut för är ännu ett exempel på detta.

David Icke.

Ovan är en förkortad och översatt text från thepeoplesvoice.tv

[Orginalkälla]