Kom och tälta en vecka med andra vakna människor i vackra Dalarna. Vi fokuserar på att ha det bra, njuta av livet och få kontakt med öppna och kärleksfulla människor. Vi börjar onsdagen den 25:e juni 2014 men alla är välkomna att komma när de vill under veckan och stanna de dagar som passar. Det blir workshops och filmvisningar samt musik och glädje framför lägerelden. Alla som är grundade i kärlek är välkomna!

Gatheringen är gratis och vi försöker att göra mat tillsammans. Vi kommer att ta emot bidrag för träffen och runt 50-100 kr per dag är välkommet. Träffen är utanför Säter i en by som heter Stora Skedvi. Det kommer att bli många workshops i Empatisk Kommunikation, Positivitet, Meditation, Organisation och Community byggande. Alla är välkomna att bidra med att hålla workshops. Ta med tält och varma kläder samt badkläder. Stugan ligger mysigt belägen bredvid dalälven.

Det kommer att bli en skön vecka. Barnfamiljer är hjärtligt välkomna! Man kan ta med sig bil, husbil samt tält. Det finns vatten och tillgång till toalett samt utedass. Vi hade en liknande träff för några år sedan och den blev mycket lyckad.

OBS! Inga lösa djur, inga nazister eller våldsamma människor. Inga droger (förutom när vi har fest).

Vägbeskrivning: Åk till Säter. Från Säter fortsätt till Översätra busstation (ca 3.5 km.). Det går ned en väg mot Dalälven innan busstationen på vänster sida. Vi är i det stora röda huset som ligger först på vänster sida. Länk till karta här.

Varma Hälsningar
Mikael Cromsjö, Träffa vakna och kärleksfulla människor i sommar

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här