Vaken firar 10 år den 11:e juli 2014 – över 7000 medlemmar i facebook-gruppen och 2000 likes på facebook-sidan redan uppnått. Stort tack!

vaken kärleksfulla människor firar 10 år fred och frihet julaktivism Vaken.se på besök i Skärholmen. Vi delar ut flygblad och frågar lite frågor om kriget mot terrorismen.

Vi vill tacka alla läsare och användare av vaken.se eftersom ni lyckats fixa 2000 likes innan den 11:e juli 2014 då vi firar 10 år. Just nu är det också över 7000 personer i Facebookgruppen och den ökar väldigt fort. Oroa er inte över vårt envisa prat om facebook, vi har självdistans till det hela och räknar med att facebook är borta om 10 år samtidigt som Vaken planerar sitt 20 års firande.

Vaken kommer under sommaren göra utskick av böcker och dokumentärfilmer som gåvor till politiker, musiker, författare, kulturpersonligheter, vetenskapsmän, mediafolk, kändisar mfl. En stor samling böcker av olika typer är inköpta från närliggande förlag och dessa kommer vi donera till dessa människor i utbildningssyfte. Det rör sig om allt mellan vaccin, 9-11, bilderberg, världsordningen, läkemedelsindustrin m.m. Om du själv har tankar på någon person som bör få en sådan här sommargåva, så skicka gärna ett mail med namn och motivering till info@vaken.se.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here