Extremt aggressiva och snabbverkande turbocancerfall diskuteras flitigt på sociala mediesajten X (tidigare Twitter).

I ett inlägg på X från tisdagen, ”They Keep Saying It’s Rare”, dokumenterade en profil för rapportering av biverkningar av covid-vaccin ett fruktansvärt ansiktscancerfall hos en vaccinoffer och länkade till den relaterade studien om fenomenet.

Fallrapportstudien detaljerade den allvarliga biverkningen från covid-vaccinet som började bara fyra dagar efter vaccinationen.

”Vi rapporterar om en aggressiv, infiltrerande, metastaserande och slutligen dödlig basaloid typ av karcinom som uppstod kort efter en mRNA-vaccination mot covid-19,” sa studien i avsnittet ’Abstract’. ”Vi placerar detta inom kontexten av flera immunförsämringar som potentiellt är relaterade till mRNA-injektionerna, vilka skulle förväntas främja en mer aggressiv presentation och progression av cancer.”

Dr. Peter McCullough diskuterade fenomenet ansiktscancer i ett inlägg på tisdagen och hänvisade till sitt tidigare Substack-inlägg om ämnet, och sade att den nu avlidne patienten inte hade någon fördel av att vara covid-vaccinerad.

Medan studien detaljerade Bells pares ansiktsförlamning som leder till cancer via en serie orsak-och-verkan-steg, har Bells pares i sig också varit en vanlig biverkning från gen-terapi pandemivaccinerna, enligt en annan covid-vaccinbiverkningsprofil DiedSuddenly som rapporterade detta på tisdagen.

Läs mer på infowars.com, Turbocancerfall från covidvaccinationer översvämmar sociala medier

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här