Tvångsvaccinering på framfart i Europa – så här protesterar du!

vaccin

Trenden är tydlig. Allt fler ledande politiker och enskilda länder i Europa proklamerar för införandet av tvångsvaccinering. Ställer du upp på det?
Om inte, så är det dags att reagera och agera. Just nu pågår det en kampanj för att lyfta frågan och ge medborgarna en röst mot denna utveckling i Europa. EFVV (European Forum for Vaccine Vigilance) är en allians av olika föreningar som nu vill kraftsamla mot tvångsvaccinering.

Läs mer på Canal 2nd Opinion

55 KOMMENTARER

 1. Javisst ställer jag upp på vaccineringar. Fattas bara annat då de har utrota och minskat en massa sjukdomar vilket inte artikeln ovan har gett på förslag på hur man ska minska sjukdomar utan den är som vanligt bara emot. Inte för något. Det är lite med bra förlag här på vaken.se.

  • Har de det? Har du läst forskningen som bevisar att de har bekämpat sjukdomar? För jag har, trots många timmars studie i ämnet inte hittat övertygande bevis på att de har gjort det. Däremot finns mycket forskning som visar på de skador de ställer till med

    • Näe du fattar inte mycket, vet det..
     Undrar vilken organisationerna UNICEF och folkhalsomyndigheten som är mest korrupt??
     Skulle nog tippa på UNICEF.
     Det jag vet är att de har samma Boss, Big Pharma..

     • Precis, du vet inte mycket du stackare..

      O jag tänker inte lära dig hur världen fungerar…

      Tänker inte lära dig alfabetet heller..

     • Bra då vet jag att du inte klarar av att övertyga folk och de var inte ett dugg överraskande med tanke på de många tomma innehållen i dina inlägg.

     • Jag klarar av att övertyga folk men skulle aldrig ödsla min tid på ett troll som dig…
      Till skillnad från från dig får jag inte betalt för att vara här..

     • Jag har INTE betalt att vara här och jag antar att du inte heller har det så de kan vi lägga åt sida. Däremot har du svårighet att hantera folk som inte tycker som du för då kommer glåporden haglande från dig.

     • Jaja sluta spela ängel
      Du får betalt för att vara här o klaga, hitta på historier o säga tvärtemot allt o alla.
      Nu har du även uttryckt dina höger extrema tankar med att du vill TVINGA i folk vacciner. Likt en SS oficerare från Nazitiden. Och om man vägrar ta vaccin vad hade du tänkt skulle hända då? In i tåget?

     • Betalt av vem och i vilken form för nu får du ta och förklara ingående vad du menar med betalt. Jag har inte sett till ett enda öre om det så vad menar du.

      Om du ser att du måste vaccinera dig som ett hot men omvänt kan vi se dig som ett hot för du inte är vaccinerad då du sprider sjukdomar.

     • så DU o din master Big Pharma ser oss som vägrar vaccinera oss som ett hot.

      svara nu på frågan:
      VAD ska ni göra med folk som VÄGRAR vaccinera sig???? DU stödjer TVÅNGS vaccinering!!!!
      du måste du ju stå bakom ditt beslut och motivera hur det ska gå till??
      O slingra dig inte nu, svara på frågan!!!

     • Här har du alla svaren ifrån en känd doktor. https://www.youtube.com/watch?v=igx83myg4WY Kan du inte förstå efter detta vet jag att du är programmerad, oavsett om du är en Bot eller en Person. Ett Troll är du oavsett. Är du en person har du här ett gyllene tillfälle att förstå och göra ngt åt din indoktrinering byta sida och sluta upp med den galenskap som du just nu driver. Men jag antar att du valt att vara ett Troll för resten av ditt liv, hoppas att du kan bevisa mig fel.

      Till alla andra sprid den här videon. Det är en av de bästa jag sett.

     • Du får skriva vem denna ”kända” doktor är för jag hinner inte titta igenom en Youtube på 1:49:28 under de närmste två veckorna.

      När jag fått det namnet ska du länka till dokument och inte Youtube klipp som visar vad denna doktor ha kommit fram till.

     • Han heter Del Bigtree.
      Utklippt ifrån IMDB The Doctors (TV Series) (producer – 30 episodes, 2010 – 2015) (field producer – 2 episodes, 2011 – 2012)
      Han har varit med i Dr. Phil mm. Han pratar om dokumenten som finns på CDC’s hemsida. Bättre än så kan jag inte ge dig för närvarande.

     • Del Matthew Bigtree är filmproducent och den som medverkar i filmen VAXXED heter Andrew Wakefield som förlorade sin UK medical license sedan de kom fram att han manipulerade undersökningen om kopplingen mellan vaccin och autism.

      Ser att de var den undersökning med 12 personer där de som påstod fått autism av vaccin hade det innan undersökningen började och det var de som var manipuleringen och som orsakade indragningen av medicin licensen.

     • Ja det är vad de gör. De attackerar budbäraren som vanligt så det är inte så konstigt om de också tar licensen. Men ser du på filmen, du behöver inte se allt, se så mycket du känner för att se på. Kan rekommendera 1:33,54 – 1:40,35

     • Jag ser att flera grupper har kollat Andrew Wakefields undersökning och de hittade så allvarliga fel att medförfattare till undersökningen om vaccin och autism tog bort sina namn.

      Så det är mycket allvarligt att så sker men Andrew Wakefield är på intet sätt unik. Fler forskningsfuskare har avslöjats under åren med den skillnaden att flera av dem har forskat på saker som inte ligger inom vaken.se domänen och därför inte har uppmärksammats här.

      Vad som är ännu mer allvarligt är att jag hittat flera sådana forskningsrapporter där fusk varit med som har varit med i artiklar här på vaken.se.

      Den mest kända forskningsrapporten med fusk är Niels Harrits m.fl. undersökning av nanotermit.

      Tar kort de två mest allvarliga felen.

      När de skulle mäta energin i provet som görs i en apparat där man hettar upp provet gjorde de mätningen i luft vilket gjorde att luftens syre regerade med provet och gav för högt mätvärde. Normalt mäter man provet i en gas som inte reagerar med provet som helium och kväve.

      I en graf är skalorna borttagna. Vare sig det är slarv eller medvetet gjort är det allvarligt. Slarv är allvarligt för de kollade inte igenom rapporten innan publiceringen och är det medvetet gjort är det också mycket allvarligt.

     • Ja Dr Wakefield hade fått massor publicerat innan denna undersökning och ingen kritik eller indragning. Men ve dig om du kommer till slutsatsen att det kan finnas ett samband mellan vaccin och autism då… ( märk väl att han aldrig påstod att man hade bevisat ett samband mellan autism och vacciner. Men läkemedelsindustrin är mäktig och förmår att korrumpera våra myndigheter

     • Du missförstod mig. Undersökningen Andrew Wakefields undersökning om sambandet mellan vaccin och autism var så dåligt att det inte var något bevis på att de fanns ett samband mellan vaccin och autism.

      Så det finns inget samband mellan vaccin och autism.

      Det du kallar läkemedelsindustrin är idag inte en enhet utan massor av tillverkare sedan man tog bort en del reglementen om läkemedel.

      Jag anser att det vaken.se domänen gjort att lita på forskare som fuskar och manipulerat sina undersökningar är mer allvarligt än vad det du kallar läkemedelsindustrin håller på med.

     • Han har ju inte fuskat. Om man läser in sig på fallet ser man en ärlig forskare som helt ärligt är engagerad för föräldrar som har fått vaccinskadade barn. Felet var inte forskningsrapporten tillsammans med en massa andra personer. Felet var att han höll en presskonferens som gick emot vaccinindustrins intressen. Wakefield tillhör de forskare som är ärliga och inte köpta. Det har stått han dyrt. Llksom en stor mängd andra personer.

     • 1. hepatitis B vaccine prior to 1999..
      2. Sambandet kan vara slumpmässig.
      3. Länken fungerar inte.
      4. Studien gjort på celler
      5.Obegriplig analys gjort på antikroppar och inget om vilka som verkligen tagit vaccin.
      6. Page not found
      7. Studien handlar inte om vaccin
      8. Hittar inget samband mellan det undersökta och autism. Autism finns i en kommentar till undersökningen.
      9. Söker sambandet mellan kvicksilver och autism. Inget om vaccin.
      10. Sambandet mellan felaktigt mikrokondie och autism. Inget om vaccin
      11. Inget om autism
      12. Inget om autism
      13. Kontrollgruppen var vaccinerad! Inte autism gruppen.
      14. Söker sambandet mellan kvicksilver och autism. Inget om vaccin.
      15. Man ville ha samband med vaccin ”correlations that were absent in the autistic Group”.
      16. Söker sambandet mellan kvicksilver och autism. Inget om vaccin.
      17. Obegriplig undersökning som anser att vaccin med timersal ger höga doser kvicksilver. Erkänner att genetiskt arv finns som orsak till autism.
      18. Pilot studie, alltså förstudie och inte en undersökning.
      19. Additional studies should be conducted to further evaluate the relationship between Hg exposure and NDs.
      20. Studie på möss
      21. Tom sida
      22. Studie på råttor

     • Är du så okunnig som du verkar. Exempel 16. Om det finns en koppling mellan kvicksilver och autism så finns det en koppling mellan vacciner och autism. (thimerosal).

     • Kvicksilver finns ju bara i ett vaccin idag så hur förklarar man dagens autism med det när man har kommit fram till att vaccin med kvicksilver är orsaken.

     • Han har ju förlänge seda fått upprättelse om man med det menar att andra har visat att han har rätt. Ett par rättsfall visar helt klart att Wakefield har rätt när han menar att det finns fakta som tyder på samband mellan autism och vaccineringar.
      ”Två milstolpar – en regeringseftergift i US Vaccine Court och ett banbrytande vetenskapligt dokument – bekräftar att läkaren, forskaren och AMC-chefen doktor Andrew Wakefield, och föräldrarna till de autistiska barnen, hade rätt hela tiden.
      Översättning: Fred S Jarl…
      År 1998 upptäckte och rapporterade doktor Wakefield tarmsjukdom hos barn med autism.[ix] Baserat på barnens medicinska historia kopplade han deras sjukdom och deras autistiska regression till mässling, påssjuka och röda hund-vaccinet (mpr-vaccinet). Han har sedan dess blivit utsatt för obevekliga personangrepp samt yrkesmässiga angrepp i media, från regeringar, läkare och läkemedelsindustrin. Efter uppenbart falska och mycket skadliga anklagelser om forskningsfusk från den brittiske journalisten Brian Deer och British Medical Journal, driver doktor Wakefield förtalsmål mot dessa i Texas.[x]…

      “Identification of Unique Gene Expression Profile in Children with Regressive Autism Spectrum Disorder (ASD) and Ileocolitis” PLOS ONE March 8, 2013, tillgänglig online via:
      http://dx.plos.org/10.1371/journal.pone.0058058
      För att se en exklusiv intervju med en av studiens huvudförfattare doktor Arthur Krigsman, gå till autismmediachannel.com”

     • I första länken står inte ett ord om vaccin utan om genetiska orsaker.

      Även om Andrew Wakefield gjort en ny undersökning ändrar de inte en millimeter på den om vaccin och autism som han fått kritik för och som inte är godkänd som vetenskapligt rapport.

     • Bra video H4ss3.
      Så på 60-talet dog en av 500 000 av mässling. Verkligen ingenting att oroa sig för med andra ord.
      I Sverige dör runt 2000 årligen av vanlig influensa. De allra flesta av dessa äldre personer eller personer med svagare immunförsvar.
      Så hemligheten att klara av vilken sjukdom som helst är att ha ett Starkt immunförsvar. Ett barns immunförsvar är först utvecklat vid 2-3 års ålder. Så innan barnets immunförsvar är färdigutvecklat har man bombat det med gifter intravenöst. Sunt förnuft säger att detta är galenskap när man Behöver sitt immunförsvar som försvar mot angrepp.
      INGEN barnsjukdom är livsfarlig om man har ett intakt immunförsvar.
      Känner flertalet personer som haft mässlingen de senaste 10 åren.
      Vissa av dem var vaccinerade andra ovaccinerade. Vissa av de ovaccinerade klarade sjukdomen bättre än de vaccinerade just för att de hade ett bättre immunförsvar.
      INGEN av de jag kände blev ens närheten av LIVShotande sjuk av mässling.

     • Han verkar ha samma åsikter som Lenin och Stalin. Allt är tillåtet får att nå målen. Begå övergrepp, spärra in folk. Allt för att nå ett abstrakt mål där man andrig ens kan veta om man lyckats. Det enda man uppnår är ett fascistiskt samhälle. Skulle de fåtal procent av befolkningen utgöra ett jättehot mot alla dessa får som lydigt har vaccinerat sig? Vad skulle hotet kunna vara? Många menar att de flesta utbrott av mässling nu förtiden orsakas av vaccinet själv.

     • Man blir ju häpen över din och många vaccinmotståndares totala okunskap om hur virus fungerar.

      Vi har hela tiden med oss virus. Dyker mässlingviruset ut i samhället kommer alla som kommer i kontakt med det att få det och sprida det vidare och sjuka blir alla som inte haft mässling eller inte har tagit vaccin mot mässling.

      Att vaccin skulle sprida virus visar på en djup okunskap om vaccin så ta reda på hur vaccin och virus verkligen fungerar istället för att sprida myter om det.

      Här lyssnar man ofta på vetenskapsradion i P1 och ingenting stämmer med informationen från vaccinmotståndarna för de har hamnat på efterkälken när det gäller de senaste upptäckterna om virus.

     • Du har fortfarande inte svarat på frågan.
      HUR ska man tvångsvaccinera folket???

      Ska du va med o hålla i kvinnor o barn med våld?
      Eller ska du trycka in sprutan?
      Ska man hamna i fängelse?

      Berätta nu hur dina ideer ska utföras ditt högerextrema troll…

      Eller märker du att du har gjort bort dig igen och är för FEG för att svara..

     • Det mildaste är att få alla vaccinmotståndare att fatta hur fel det har genom en kurs i vad vaccin är och hur det fungerar.

      Det nästa är det mest troliga att de som vägrar att vacciner sig får bli isolerade medan pandemin verkar.

      Tror inte det blir värre än så.

      Problemet med vaccinmotståndare att de inte kan grunderna i hur virus och bakterier fungerar och vet NOLL om vaccin för man får från vaccinmotståndare läsa om vaccin och kvicksilver, kvicksilver som idag finns i ett vaccin i Sverige, om fel tillverkare av Pandemix, om att enbart vaccinerade sprider sjukdomar när alla som har en bakterier eller ett virus gör det och detta är ju grunderna i hur bakterier och virus fungerar men inte visade ni vaccinmotståndare att ni visste det.

      När man inte kan grundera i en sak då kan ju undra varför era åsikter överhuvudtaget är något att bry sig om.

     • Du märkte själv att du gjorde bort dig nu igen..
      Du står inte för Nånting tydligen… fegt..

      I början av diskussionen sa du att man måste tvinga i vacciner. Sen märkte du att dina höger extrema tankar lös igenom och ändrade till att man ska sätta folk i karantän..

      Karantän är inte tvångsvaccinering.

      Du e så vilsen i dina åsikter som ett troll kan vara.

      Klippa och klistra in artiklar från Aftonbladet och DN är allt du förmår. Det patetiskt lilla du vet är vad massmedia ljugit ihop för dig..

     • Jag utgår från att sätta de som inte tar vaccin i karantän inte kommer att gå att göra utan bråk, alltså tvång.

     • Ja Johnny, tyvärr så är det åt det hållet vårt samhälle går.
      Step by Step går vi närmare ett fascist samhälle här i Europa.
      Lättmanipulerade folk som HM stöttar systemet till 100 %. Dom vet inte mer än massmedia ljugit ihop för dem. Skrämmande att så många är på den nivån.
      Samtidigt vägrar HM svara på hur han har tänkt och genomföra en massvaccinering som han stöttar. Han kanske märkte att han målade in sig i ett hörn som så många gånger tidigare. Till råga på allt är han ju bara ett stackars troll…

      Men ljuset övervinner alltid mörkret till slut. Det e därför mörkrets sympatisörer såsom HM börjar få panik när deras förvrängda verklighets bild börjar rasa samman…

  • Vill du lyssna på nonsens o dunka giftinjektioner, fine, knock yourself out..
   Men man ska inte tvinga andra att göra det..

   • Ja man måste tvinga de som tror att vaccin alltid är farligt men så är inte fallet utan ibland är det dem som inte tar vaccinet som är de farliga i samhället.

    Men myndigheter vet om att de finns vaccinmotståndare som aldrig går att övertyga om vaccinets fördelat och de måste man tvinga att vacciner sig.

     • De som inte vacciner sig är sjukdomsspridare. Hur allvarligt det är beror på hur allvarlig sjukdomen är.

     • Tvärtom. Genom att jag inte är vaccinerad mot mässling så har jag ett skydd som räcker en livstid. Sedan är det lögn som du säger. Man kan sprida en sjukdom även om man är vaccinerad. Och trots en vaccinationsgrad av 98 procent så ökar antalet fall av mässling i Sverige!!
      Folkhälsomyndigheten trodde att rädslan för biverkningar i samband med vaccinering skulle sitta i efter svininfluensans narkolepsilarm. Men nu visar det nya barnvaccinregistret att nästan alla föräldrar i Sverige vaccinerar sina barn. Trots det ökar fallen av mässling.
      – Vi har stor vaccinationstäckning i Sverige, drygt 97-98 procent av alla tvååringar är vaccinerade mot nio sjukdomar, säger Ann Lindstrand, enhetschef för vaccin och register på Folkhälsomyndigheten.

     • Lögn. Jag är ovaccinerad och kommer inte i mitt vuxna liv drabbas av mässlin tack vare att jag fick barnsjukdomen. Om jag varit mor hade jag skyddat mitt ammande barn mot mässling tack vare mina antikroppar.. Jag är immun för livet. Sedan har jag en minskad risk för cancer tack vare att jag fick mässling som barn.
      De som får vacciner idag riskerar att drabbas av mässling som vuxna eftersom vaccinet inte räcker på långa vägar så länge som naturlig immunitet räcker.
      Att vaccinerade inte kan drabbas av mässling är inte sant. De flesta som drabbades av mässling på Disneyland vid utbrottet där var vaccinerade.

     • Det som fick mässling var dels ovaccinerade och dels de som bara hade tagit en mässlingspruta när man ska ta två.

      http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6075053

      Så att bara de vaccinerade fick mässling är allt fel.

      Jag hade mässling, röda hund och scharlakansfeber när jag var ung då de inte fanns något vaccin då. Vi fick vaccin mot polio och smittkoppor.

      Jag har alltså råkat ut för samma saker som du när de gäller mässling.

      Får det mig att hoppa av glädje och strunta i att vaccinera mig. Nej, jag vaccinerar mig för jag vet hur vaccin fungerar. Det vet enligt mig INTE vaccinmotståndarna trots att vaccin är deras hjärtefråga för de struntar i att ta reda på hur vaccin fungerar och istället finns på deras sidor allt möjligt sant och lögn, ofta det senare, om vaccin och hur farligt det är som på vaccin.me.

     • Frågan är varifrån kommer denna smitta, vilka sprider mässling
      Kan det vara mässling från vaccinerade personer?

      ”Published in 1995 in the Journal of Clinical Microbiology and titled, ”Detection of Measles Virus RNA in Urine Specimens from Vaccine Recipients,” researchers analyzed urine samples from newly MMR-vaccinated, 15-month-old children and young adults and reported their eye-opening results as following:

      Measles virus RNA was detected in 10 of 12 children during the 2-week sampling period.
      In some cases, measles virus RNA was detected as early as 1 day or as late as 14 days after the children were vaccinated.
      Measles virus RNA was also detected in the urine samples from all four of the young adults between 1 and 13 days after vaccination.”

      Man har alltså en ny teknologi som kan användas bla för att skilja på¨ vild, och virus från vaccinet. Skulle kunna användas för att se varifrån viruset som orsakade utbrottet på Disneyland kom ifrån.

      ”The authors of this study used a relatively new technology at that time, namely, reverse transcriptase polymerase chain reaction (RT-PCR), which they believed could help resolve growing challenges associated with measles detection in the shifting post-mass immunization epidemiological and clinical landscape. These challenges include:

      A changing clinical presentation towards ’milder’ or asymptomatic measles in previously vaccinated individuals.
      A changing epidemiological distribution of measles (a shift toward children younger than 15 months, teenagers, and young adults)
      Increasing difficulty distinguishing measles-like symptoms (exanthema) caused by a range of other pathogens from those caused by measles virus.
      An increase in sporadic measles outbreaks in previously vaccinated individuals.
      Twenty years later, PCR testing is widely acknowledged as highly sensitive and specific, and the only efficient way to distinguish between vaccine-strain and wild-type measles infection, as their clinical presentation are indistinguishable.”

     • Och du vill införa ett fascistiskt storebrorsamhälle som är baserad på lögner!! Det finns inga bevis på att vaccinerade har bättre hälsa eller drabbas mindre av sjukdomar än ovaccinerade. Tvärtom finns det undersökningar som tyder på motsatsen. Och de underlag för vacciners förträfflighet bygger troligtvis mycket på rena falsarier.

      A shocking admission by the editor of the world’s most respected medical journal, The Lancet, has been virtually ignored by the mainstream media. Dr. Richard Horton, Editor-in-chief of the Lancet recently published a statement declaring that a shocking amount of published research is unreliable at best, if not completely false, as in, fraudulent….
      The drug industry-sponsored studies Horton refers to develop commercial drugs or vaccines to supposedly help people, used to train medical staff, to educate medical students and more.

      Dr. Marcia Angell is a physician and was longtime Editor-in-Chief of the New England Medical Journal (NEMJ), considered to be another one of the most prestigious peer-reviewed medical journals in the world. Angell stated,

      “It is simply no longer possible to believe much of the clinical research that is published, or to rely on the judgment of trusted physicians or authoritative medical guidelines. I take no pleasure in this conclusion, which I reached slowly and reluctantly over my two decades as an editor of the New England Journal of Medicine.”

      https://nsnbc.me/2015/06/19/shocking-report-from-medical-insiders/

     • Men hallå. De sprutar in sjukdomsbakterier i din kropp som sedan smittar andra. Har du missat det?

     • Ta och kolla uppå vad vaccin innehåller för din kommentar visar att du har NOLL kunskaper om det. Vaccin innehåller delar av virus eller försvagade virus som inte kan smitta.

      Detta att vaccinerande sprider sjukdomar är okunnigt att påstå så det är bra att detta är en offentlig debatt.

    • HM
     Om du verkligen menar att man ska tvinga i vacciner i folk så är du en mycket sjuk människa.. om det nu finns nåt mänskligt kvar i dig…
     Finns tydligen inga gränser för hur hjärntvättade folk kan bli.
     Du e den perfekta svenska roboten. Chippad o klar för leverans..

 2. När vi hade svininfluenshysteriet, då vaccinerades hela 60% av svenska
  befolkningen. Många var under tryck att man riskerar andras liv ifall
  man inte tar spruta. I Serbien har bara 1,6% vaccinerats, och då fanns
  inga högra dödsfall än i Sverige.
  Svininfulensavacciner producerades
  av ett Schweizisk bolag vars ägare är Donald Rumslfed, ja – den samma
  mannen som var USAs försvarsminister som kastade bomber runt om världen,
  och som äger ASPARTAM – sötningsmedel som gör dig sjuk.
  Pharmanazister.

  • Helt fel.

   Pandemrix som är svininfluensavaccinet tillverkas av brittiska läkemedelsbolaget Glaxo Smith Kline Plc.

   Man undrar hur kontroller av uppgifter sker för en del.

 3. Samhället är som en stor radikaliserad kult nuförtiden och vacc är dopet. Är rädd för mina barns framtid och just nu känns som hela världen är förstörd. Jag har läst och lyssnat och lyssnat ännu mer. Fler hjärnor än händer som tvättats nu. Allt jag kan säga mer full övertygelse är att kommer någon människa nära mina barn så kommer jag utan tvivel slå ihjäl dom! Mitt enda jobb är att skydda dom från ondska.. som tyvärr är nuvarande Sverige eller wannqbe Kina. 😭

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here