Kemoterapi sprider cancer visar ny studie vid Albert Einstein College of Medicine

kampanjer mot cancer Cancerfonden desinformerar Burzyski

En studie publicerad den 5 juli 2017 i den vetenskapliga journalen Science Translational Medicine visar att kemoterapi, trots att den kan få tumörer att krympa, samtidigt sprider ny cancer i kroppen.

Läs mer på tv-helse.se

5 KOMMENTARER

 1. Nja. Skriver som jag förstår det.
  Det är ofta så att folk blir mycket mer sjuk då cancern ”kommer
  tillbaka” efter en kemobehandling eftersom cancern då får spridas fritt utan
  ett fungerande immunförsvar. Kemo tar knäcken på immunförsvaret och går hårt åt cancern med. Men eftersom immunförsvaret är utslaget kan de kvarvarande cancersvamparna växa och sprida sig fritt tills giftet minskat. Kroppen börjar slå alarm och producera ett nytt immunförsvar med frågan är då hur mycket skada som redan skett.

  Det är liknande med rökning. Rökning sprider inte cancer, men gör att kroppen får fullt upp med att rensa giftet i lungorna ifrån cigaretterna och får därmed en minskad förmåga att ta itu med cancersvampinfektionen. I mina ögon har alla cancer men om man lever sunt har vi också ett immunförsvar som med enkelhet kurerar oss ifrån det mesta.
  Det är därför man även kan få cancer efter en vaccination eftersom gift injiceras i kroppen och immunförsvaret får mer att kämpa mot.

  • Ja så e det.
   Immunförsvaret är hela hemligheten i kroppens cancer bekämpning.
   O Kemo tar verkligen kol på immunförsvaret så det är som att hälla bensin på nån som brinner. Att detta i princip är det enda som tillsammans med strålning och operation erbjuds i dagens komersiella sjukvård bevisar hur genom korrupt systemet är..
   Kroppen producerar dagligen miljarder nya celler och vissa av dessa är muterade, så kallade cancer celler. Men ett fungerande immunförsvar hittar dessa mutationer och förstör dem så att de de inte kan fastna i vävnad och bilda tumörer. Kroppen själv gör sig av med cancern..
   Ingen vanlig läkare i världen får berätta sanningen för patienten utan är ordinerad att gå efter deras bibel som är skriven av Big Pharma och i sin tur skriver ut gifter..
   INGEN läkare FÅR aktivera en patients immunförsvar. Då blir dom av med jobbet. På den nivån e det..

   Har studerat olika cancer metoder som går ut på att återställa ett dysfunktionellt immunförsvar.
   Dom bästa är ”the Gerson therapy” som går ut på att dricka ekologiska kallpressade juicer med en speciell maskin tills immunförsvaret återhämtat sig och en annan är att inta ett protein som heter ”GCMAF” som bygger upp immunförsvaret.
   Båda metoderna har gett utmärkta resultat för patienter. Metoderna är inte bara för cancer utan fungerar för en rad andra sjukdomar…
   GCMAF har blivit hårt motarbetat här i europa av Big Pharma. undra varför…

 2. Förstår inte vad det är för märkvärdigt med detta. Detta är en nyhet i den stora mängden av liknade nyheter som förekommer.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here