Kanske är det dags att byta webbsida och ni behöver hjälp med design, uppbyggnad och innehåll. Sen visar det sig att ni ändå måste leverera underlaget till webbyrån och snabbt springer timmarna i väg när ni sitter och letar bilder samt försöker skapa textinnehåll och rubriker. Förmodligen var det just den tiden ni ville spara in genom att anlita en professionell webbyrå i Umeå.

Base Media Norr – Webbyrån som ger dig hjälpen du efterfrågar!

Ann Tavelin driver webbyrån Base Media Norr i Umeå och här har man tagit fasta på att kunderna runt om i Sverige ska få den hjälp de behöver – hela vägen.

  • Jag kan självklart inte gissa och hitta på innehåll, säger Ann, men det räcker om kunderna skickar lite stödord så webbanpassar och formulerar jag textinnehållet.

Många av kunderna tycker inte om att skriva alls, berättar hon. I de fallen så blir de uppringda och Ann ställer de frågor som behövs för att hämta in informationen. Samma upplägg gäller för webbdesign.

  • Kunden skickar logotyp och, om det finns, grafiska riktlinjer. Sedan bygger jag upp en designad startsida med menystruktur och textinnehåll direkt i webbverktyget WordPress. På så sätt så kan kunden snabbt se vad de vill förändra och jag jobbar alltid snabbast när jag får fria händer att komma med ett förslag.

Base Media Norr jobbar i nätverk och plockar in kompetens när det behövs. Ann är tydlig med att hon själv inte är någon programmerare utan jobbar i färdiga WordPressteman.

  • Dels så har jag möjlighet att hålla en lägre kostnad än om webblösningen eller WordPresstemat programmeras från grunden. Men framför allt så märker jag att det blir så mycket enklare för kunden att lära sig uppdatera själv om man använder ett bra, användarvänligt tema. Jag vill att mina kunder tar min hjälp för att de vill och inte för att de måste.

Vem är Ann Tavelin?

Ann har en bakgrund som grafiker på Sveriges Television. Det innebar att hon gjorde vinjetter, grafiska telegramskyltar och illustrationer. Många gånger blev det snabba alster då nyheter snabbt kunde ändras eller inträffa inför direktsändningen.

  • Det är den bästa skola jag gått, säger hon. Det var under dessa år jag lärde mig att designa snabbt och framför allt hålla det enkelt för att det skulle hinna uppfattas från TV-rutan de korta sekunder det handlade om.

Efter tio år sade hon upp sig för att börja på företaget Cap Gemini men efter bara något år så inträffade den så kallade ”Dotcom-döden” vilket innebar att webbmarknaden störtdök och hon blev uppsagd.

  • Det var nog det som fick mig att göra det jag alltid drömt om – nämligen att starta eget. Nu har jag varit företagare sedan 2002 och har inga planer på att varken ta en anställning eller att sluta jobba. Det roligaste är mina långa kundrelationer där jag har växt och utvecklats tillsammans med kunden, säger hon.

Välkommen till Ann Tavelin och Base Media Norr

Har ni behov av ny webblösning, grafisk profil i Umeå eller marknadsföringsmaterial. Då är ni varmt välkommen till Base Media Norr!

Umeås mest självgående webbyrå

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här