Nyheter om Afghanistan som nu förmedlas via radio-tv-tidningar verkar hämtad ur krigsindustrins propagandaskrifter. Alltså den som vill få folket att tro att vi är där och dödar Afghaner för att ge Afghanska flickor möjlighet att gå i skolan.

Sanningen är ju att först försökte ryssarna att lägga beslag på denna nation, för att övertaga deras stora naturtillgångar (olja, uran, mineraler, opium…). USA vill också ha dessa och därför bildade man en pakt med de vi kallar Talibaner, utbildade dessa och drev tillsammans ut ryssarna ur landet.

När sedan den inhemska befolkningen förstod att USA också bara ville ta över deras naturtillgångar så satte man sig till motvärn och det är orsaken till det krig som nu pågår och som aldrig kommer att vinnas av inkräktarna.

Sverige deltager alltså som stöd till USA och deras imperialistiska politik, för att möjliggöra att USA kan lägga under sig även denna nation, liksom de gjort med Irak och nu även har ”Iran på gång”. Titta på en karta så ser du hur dessa nationer, med alla sina tillgångar, passar in i USA:s politik för att få total makt över en betydande del av Jordens energiförråd. FN har inget med detta att göra, säkerhetsrådet i FN har överlämnat ansvaret till Nato och ”alliansfria Sverige” lyder alltså under Nato, som styrs av Pentagon.

Att svenska soldater dödas är givetvis trist, men vad har de där att göra? Nyhetsförmedlarna kunde inte nog betona att det var en ”hemmagjord” bomb som sprängde pansarbilen i lördags, men är det sant? Ingalunda, det var ett antal stridsvagnsminor, kanske av fabrikat Bofors, som dödade soldaten, men om detta ska inte svenska folket veta.

Vi i Sverige har inte någon möjlighet att numera försvara vårt eget land, eftersom försvaret i stort sett är nedlagt. Men ska vi då vara på andra sidan jordklotet och slakta andra människor, för att ställa oss in hos stormakten USA? Opiumodlingarna har aldrig varit så stora som under de 9 år USA varit där och krigat. USA (CIA) använder dessa odlingar för att finansiera vapenhandeln som ingår i detta och andra krig. Knarket säljs även i Sverige, till stort förfall för ungdomen, det är bl a sådant vi stöder med vår närvaro.

Samma krigshetsande personer i Sverige som applåderade USA i kriget mot Irak hävdar nu att vi måste hjälpa till med att bekämpa de onda Talibanerna, för Afghanernas skull. I Irak har hittills, sedan 1991, ca 1 miljon barn och ca 800 000 vuxna dödats, hur många i Afghanistan?

I Afghanistan liksom tidigare i Irak sprider USA missiler med utarmat uran i stridsspetsarna, förutom direkt dödande så orsakar dessa radioaktiva spetsar stora skaror med missbildade nyfödda, det är sådant vi stöder med vår närvaro. Här kan du se några bilder om vad det handlar om (varning för otäcka bilder) http://www.rense.com/general70/deathmde.htm .
Med sådana födslar finns om några år inga Afghanska flickor att skicka till skolan!

Med den propaganda och direkta lögner som ex ”vi är där på FN:s order” eller ”67% av Afghanska folket vill ha utländska trupper i sitt land”, försöker nu media (maktens megafoner) att försköna vår insats, jag undrar vem/vilka som står bakom denna galenskap, inte kan det vara normala människor. Ingen svensk med förnuftet i behåll kan för ett ögonblick få för sig att vi svenskar ska skicka totalt oerfarna och om politiken ovetande ungdomar rakt in i ett fullskaligt krig på andra sidan Jordklotet.

Jag tror att utomjordingar står bakom detta.

En sådan utomjording är utan tvekan vår försvarsminister, vapenvägraren ”tomhylsan” Tolgfors och även flera i riksdagen, regering och militären torde tillhöra dessa varelser. Det är ju faktiskt deras ansvar att svenskar blir dödade, de som skickar dessa ovetande ungdomar, itutade att de gör en heroisk insats för vårt land (sick), kan väl inte kallas annat än presumtiva mördare!

Frågan är, varför går vi andra med på denna galenskap? Har du verkligen givit dessa galningar mandat att ta sådana beslut?

Originalartikel

www.alternativjournalen.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här