Protesterna mot svininfluensavaccinet bland massmedia, läkare och folket i stort är massiva. Hård kritik riktas mot myndigheter som har beställt 200 000 doser vaccin utan kvicksilver och skvalen till sig själva medan folket får ta ett vaccin med dessa skadliga substanser.

En stor andel av barnläkarna i landet vägrar nu vaccinera barn och ber myndigheter om att få samma vaccin utan kvicksilver och skvalen som myndigheterna och militären kommer att få. De som ligger bakom beställningen av vaccin utan adjuvanser till myndigheter och militär är Paul-Ehrlich-institutet som beställt Pandemrix till det tyska folket som innehåller både etylkvicksilver och skvalen.

I tidningen Der Spiegel kan man läsa följande i inledningen till en av de artiklar som tar upp skandalen:

”Barnläkare gör uppror, kvinnoläkare varnar: Vaccinationskampanjen mot svininfluensan råkar i vanrykte. Är tyskarna försökskaniner i ett gigantiskt läkemedelsexperiment?”

En av kritikerna är överläkare Wolf-Dieter Ludwig som är mycket tveksam till Pandemrix och bland annat säger följande:

”Jag upplyser dem om nyttan och kända risker, men för närvarande kan jag inte aktivt rekommendera dem att låta vaccinera sig.”

Ludwig är inte vem som helst i det tyska hälsosystemet. Som ordförande i läkemedelskommissionen för det tyska läkarsällskapet är han en auktoritet i bedömningen av läkemedel. Han säger vidare:

”Vi är olyckliga över denna vaccinationskampanj. Den väcker talrika problem och nyttan med den är oklar. Hälsovårdsmyndigheterna har lurats med på en kampanj från läkemedelsindustrin, som helt enkelt vill tjäna pengar genom ett inbillat hot.”

Listan på kritiker kan göras mycket lång. Även i Sverige lär möjligheten finnas att svininfluensavaccinationen slutar i en stor skandal. Redan har hundratals biverkningar rapporterats, en stor andel av de sjukhusanställda som vaccinerats har tvingats sjukskriva sig, så motiveringen att vaccinet skulle spara pengar genom färre sjukskrivningar har fallit.

Nu har även en person dött kort efter att ha vaccinerats. Ett tungt ansvar ligger på de inblandade myndigheterna och massmedia som inte fullt ut rapporterat om de risker en massvaccination innebär. Det kan ta decennier tills alla biverkningar visat sig, liksom det tog lång tid tills att man kunnat koppla Gulfkrigssyndromet till vaccinationer.

Mer information: vaccinationsfaran.se

Vaccinationskaos i Tyskland

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här