Enligt rapporter från Israel är befolkningen där 90 procent vaccinerad och boostered med några som fått fyra injektioner, och sjukhusen är fulla av omikronpatienter och så många läkare och sjuksköterskor är själva sjuka att det inte finns någon att ta hand om patienterna.

Vad är det som händer?

Först och främst, här är ett totalt bevis på att covid-vaccinerna inte skyddar, så varför pressas de fortfarande på människor med tyranniska metoder som skydd? Det är inte meningsfullt annat än för läkemedelsföretagens vinster och den makt det ger regeringarna att inskränka medborgerlig frihet.

För det andra, enligt många rapporter från länder, är det som kallas omikron-varianten inte dödligt och de smittade hamnar sällan på sjukhus. Så hur kommer det sig att sjukhusen i Israel inte kan hantera omikronpatienter?

Kan det vara så att så många inlagda vaccinerade människor lider av biverkningar av vaccinet? Medicinska forskare har fastställt att mRNA-vaccinerna får vårt immunsystem att attackera våra vitala organ. Omfattningen av detta är svår att fastställa av två skäl. Den ena är att sjukhus i USA (även i Sverige) till exempel avskräcks från att rapportera vaccinrelaterade skador och dödsfall till rapporteringssystemet för biverkningar. Den andra är att den Fauci-Big Pharma-kontrollerade medicinska komplexet vägrar att erkänna att biverkningar inte är ”sällsynta” men utbredda. Enorma ökningar av hjärta, lungor, neurologiska och andra problem har rapporterats i vaccinerade populationer, och utrullningen av vaccination har följts av den aldrig tidigare skådade händelsen av barn och friska idrottare som dör från hjärtattacker. Det finns ingen annan förklaring än vaccinerna.

Om de bevis som oberoende medicinska forskare har funnit är korrekta att vaccinet förvandlar vårt immunsystem till ett vapen mot våra vitala organ, kommer länder som Israel, med de flesta av sina vaccinerade befolkningar att förlora en betydande andel av sina befolkningar genom skador och dödsfall.

Det är helt klart medicinskt felbehandling att fortsätta att vaccinera innan man undersöker de bevis som tillhandahålls av oberoende forskare. All vaccinering bör upphöra tills en öppen och ocensurerad undersökning av bevisen antingen motbevisar eller bekräftar de oberoende forskarna. Forskarna på Faucis och Big Pharmas lönelistor har uppenbarligen intressekonflikter. Eftersom alla folkhälsomyndigheter, som WHO, NIH, CDC och tillsynsmyndigheter som FDA (svenska Läkemedelsverket) själva äventyras av sina finansiella relationer med Big Pharma, och när pressen censurerar och deplatformar bevisen från oberoende forskare, verkar det inte finnas något sätt att stoppa den vansinniga och oansvariga felbehandlingen som är hjärtat och själen i covid-protokollet.

Mänskligheten drivs över klippavsatsen av felbehandling som kallas ”vetenskap”.

Paul Craig Roberts

Originaltext: anthropocene.live

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här