Bill Gates har vid flera tillfällen uttalat sig om sin önskan att minska befolkningen med hjälp av bland annat vaccin och genetiskt manipulerade myggor [18, 19]. 1998 gav Ted Turner 1 miljard USD till FN för att användas till befolkningsreduceringsändamål över världen.

”A total world population of 250-300 miljons people, a 95 % decline from present levels would be ideal.”
– Ted Turner

1999 ville Bill och Melinda Gates inte vara sämre och gav $2,2 miljarder till ett antal befolkningsreduktionsorganisationer såsom Planned Parenthood och FN:s Population Fond. Fram till 2007 hade familjen Gates gett bort över $30 miljarder nästan uteslutande till liknande ändamål, som välgörenhet [20]. I media brukar dessa gåvor rapporteras som välgörenhet för barnen i tredje världen. Filantropen Warren Buffet slog dock alla rekord när han 2006 gav bort $37 miljarder till välgörenhet – pengar som hamnade något som bokstavligen var en armé av befolkningskontrollgrupper.

En annan stor kontributör är George Soros som själv överlevde eugenist, Hitler, för att senare själv bli en. Genom sin Open Society Foundation bidrar han med miljarder sedan 1979 till en uppsjö av organisationer som främjar befolkningsreduktion [21].

”And I actually think the world will be much better when there´s only 10 or 20 % of us left.”
– Dr. Eric R. Pianka

Från Texas University kommer denna rasbiolog som sade, när han fick en utmärkelse av Texas Academy of Science i april 2006, att aids var inte en tillräckligt effektiv mördare för sjukdomen var för långsamt. Istället förespråkade han ebola, som skulle kunna ta kål på 90 % av världens befolkning snabbt [22].

Eugenirörelsen har idag mer eller mindre helt gjorts sig av med spåren från nazitiden och använder idag mänsklighetens omtanke för miljön för att dölja sin sanna natur.

Eugeni har sedan flera år spridit sig till andra vetenskapliga grenar och genmanipulation är idag vanligt. Har ni till exempel hört talas om spindelgetter [23]? 1000-tals företag skapar idag transhybrider och blandar gener från djur, växter och insekter för att sedan släppa ut dem i naturen. I mångas ögon vandaliserar detta vår naturliga genkod och kan få allvarliga konsekvenser framöver.

7 juli 2007 genomfördes Live Earth [24] på sju kontinenter för att göra alla uppmärksamma på miljöarbetet som ligger framför oss. Eventet följde upp nobelpristagaren Al Gores dokumentär ”An Unconvinient Truth” som han även fick en Oscar för. Eventet arrangerades med hjälp av Al Gore och bland andra David de Rotchild, en av arvingarna till Rothchild-imperiet. ”Rädda planeten” skulle bli vårt nya mantra och vår nya religion, New Age. Vilket var precis vad eliten syftade till. De hävdade att koldioxid, som ju växterna andas, håller på att ta död på vår planet och att vi måste reducera antalet människor för att överleva. Länder världen över tog tillfället i akt och skapade nya koldioxidskatter och passade på att höja skatterna på drivmedel, gas och elektricitet. Men när David konfronterades på Alex Jones radioshow påstod han att koldioxidskatterna inte hängde ihop med den globala uppvärmningen. Vidare svarade han på frågan från Alex om varför isen på Jupiters månar smälter, precis som isen på planeten mars, trots att det inte finns några bilar där, att det berodde på avståndet till solen. För er som inte känner till det så ligger jorden närmast solen av dessa planeter.

Elitisterna kallar denna sista fas på deras väg mot ett enstatsvälde, ”The Final Revolition” och till skillnad från de gamla imperialisterna som tog över med hjälp av militär makt, så sker det nu med hjälp av psykologi och ekonomi.

Enligt Alex Jones är vi som fisken i skålen eller råttan i testlabbet som aldrig ifrågasätter sin omgivning eller personalen i labbet som utför testerna. Elitisterna har tagit vårt öde i sina händer, och i över 100 år har de studerat och kontrollerat vårt släkte noga och styr oss nu via våra primitiva drivkrafter och behov, likt en förare som styr sin bil.

”By 2020 there will be a one world goverment.”
– Ray Kurzweil

Rasbiologin dominerade 1900-talet och har nu passerat över till 2000-talet genom nya vetenskaper som de i själva verket själva varit med och utvecklat, såsom genetik, nanoteknologi och robotik. Bill Joy, en av grundarna till SUN Systems gick ut i en artikel från 2000 och varnade för en cancerogen konsensus bland den teknokratiska eliten, som var överens om att mänskligheten, som bäst, skulle vara förslavad 2030.

Julian Huxley, som grundade transhumanismen, sade öppet att syftet med den nya människan var att en dag skapa en totalitär tyranni.

”…that quality of people, not mere quantity, is what we must aim at, and therefore that a concerted policy is required to prevent the present flood of population-increase from wrecking all our hopes for a better world.”
– Julian Huxley

En av de ledande transhumanisterna, Ray Kurzweil medger att de som har råd kommer att kunna leva för alltid men säger även att det kan bli svårt att hänga med den nya härskarrasen.

”Biological evolution is too slow for the human species. Over the next few decades, it`s going to be left in the dust.”
– Ray Kurzweil

”Unfortunately, as with nuclear technology, it is far easier to create destructive uses for nanotechnology than constructive ones. Nanotechnology has clear military and terrorist uses, and you need not be suicidal to release a massively destructive nanotechnological device – such devices can be built to be selectively destructive, affecting, for example, only a certain geographical area or a group of people who are genetically distinct.”
– Bill Joy [25]

Transhumanisterna tror att genom teknologin så kan de leva för evigt, och den visionen är inte långt borta utan skymtar vid på horisonten. Redan idag ser vi RFID-chip som implementeras av olika anledningar. Framöver kan det bli så att du måste får förbättra dig på tekniskt vis för att kunna hänga med och för att överhuvudtaget få arbete. Detta händer redan. Sedan mitten av 2000-talet inopereras chip i arbetare för att de ska kunna identifieras [26].

Det är lätt att bara se på fördelarna med de tekniska vinningar som vi gjort under åren. Men Bill Joy varnar oss för en spirande konsensus inom teknokratin som kan i värsta fall leda till människans undergång.

Vid tiden när Hitler försökte övertyga världen om sin vision så fanns det tack och lov självständiga länder som kunde sätta stopp för honom. Men om vi får en envärldsstat, vem ska då sätta stopp? I USA har man sedan flera år byggt upp 100-tals fängelseliknande läger, så kallade FEMA-camps, där man räknar med att placera dem som inte finner sig i att acceptera överheten. Polisen befogenheter växer i hela världen och de får ständigt modernare och effektivare utrustning. Dagens polis påminner mer och mer om militären. Kommer de att vändas mot oss den dagen teknokraterna tar steget fullt ut och vi inte finner oss i det? Vi som är kvar, det vill säga vi som inte gått åt genom befolkningsreduktion, massvirus, vaccinationer, biologiska vapen, nanoteknologisk krigföring, regelrätt krig eller terrorism.

Georgia Guidestones står idag sedan 1979 i Elbert County, Georgia, som ett monument över en möjlig framtid. På dessa stenar står skrivet på åtta olika språk att vi ska sträva efter en population på 500 miljoner människor. Häromdagen sa en kär vän till mig, ”varför får de stå kvar?” Hon menade att om hon hade satt upp något liknande så hade hon säkert både gripits, åtalats och stenarna hade rivits. Men här får det stå orörda, illavarslande och alltför korrelerande till eugenins och teknokraternas vision.

Med dessa ord lämnar jag åt dig att bedöma rimligheten i detta dokument jag satt ihop. Är detta bara lösrykta fragment ur en galen värld driven av irrationella individer? Eller ser du framför dig pusselbitar av en plan som sakta men säkert lagts fram för oss att se, men inte förstå, då helhetsbilden blivit förvrängd av vår skapade livsstil, vår utvalda utbildning, våra tillsatta ledare och vår styrda media?

Många saker i livet sker på betydligt osannolikare grunder så för min egen del har jag bestämt mig för att i alla fall inte bidra till en vidareutveckling av denna potentiella framtid, genom att bemöta och behandla alla mina medmänniskor med värme, kärlek och respekt och genom att se och lära av allt som finns därute, inte bara det mest uppenbara.

Väl mött jordlingar…

Källor:

18. Bill Gates talks about ’vaccines to reduce population’, by F. William Engdahl, Financial Sense Editorials
19. How the Bill Gates Foundation is genetically manipulating nature and devastating our health, by: Anthony Gucciardi, Natural News
20. Billionaire club in bid to curb overpopulation, John Harlow, The Times
21. Masters of Modern Day Eugenics Part III: George Soros, David L. Gray (Yoseph M. Daviyd), Associated Content
22. Doctor Doom, Eric Pianka, Receives Standing Ovation from Texas Academy of Science, Jonathan Witt, Evolution News
23. ’Spider-goats’ start work on wonder web, Roger Highfield, The Telegraph
24. Live Earth Partners
25. Why the future doesn’t need us, Bill Joy, Wired
26. US group implants electronic tags in workers, Richard Waters, Financial Times

Artikeln innehåller även information från Bill Ryan (Project Avalon), Alex Jones (Infowars), Daniel Estulin (Bilderberggruppen), Juri Lina (Under The Sign of The Scorpion) och Ellen Hodgson Brown J.D. (Web of Debt).

Artikel skriven av Thomas Magnusson, Sanningssökare & optimist

Vad har Darwin gemensamt med Hitler? – Del 4

Läs även del 1, del 2 och del 3 av den här artikeln.

8 KOMMENTARER

 1. Beträffande det som rör Bill Gates
  Genetisk modifiering av malariamyggor behöver inte vara fel.
  Vari vaccineringen består borde ha redovisats i artikeln.
  Och skulle Gates medvetet dölja att vaccinen hade för patienterna oönskade effekter?
  Verkar orimligt att han då skulle låta sin goodwill besudlas eller hur?
  Cia mfl aktörer kan utföra alla möjliga skumma uppdrag men varför skulle Gates ta på sig det personligen?
  Om det som sker är tvärtemot Gates deklarerade avsikter så är det förmodligen andra som gör saker i smyg – annars skulle man vilja se mer bevis.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här