De senaste veckorna har Vaken.se figurerat i media vid ett flertal tillfällen. Jag tänkte analysera lite på vad som har hänt. Först kom Kalla Fakta ut med ett överraskande rättvist program om 11 september-rörelsen. Programmet presenterade en undersökning som visade att 18% av svenskar mellan 18-30 år tror att USA var inblandade i attentaten. Totalt sett ser det ut att vara runt 700 000 svenskar som har den uppfattningen! [Läs mer]

Inför programmet intervjuades Mikael Cromsjö under 11 september-manifestationen på Medborgarplatsen. Vi hade även gjort i ordning en video som välkomnade de nyfikna tittare till Vaken.se.

Sen kom Kalla Fakta ut med ett andra program där man utgav sig för att granska Sanningsrörelsen. Programmets låga journalistiska kvalité gjorde att många frågor uppstod. Kalla Fakta gjorde sitt bästa för att hitta antisemitism inom rörelsen, men blottade istället sina egna fördomar.

Mikael Cromsjö deltog sedan i SVT Debatt. Det avslutades med en helsida i expressen med de slutliga försöket att smutskasta oss, för att bara göra fördomarna mot ”sanningsrörelsen” ännu mer uppenbara.

Allt som allt var det en mycket lyckad mediaexponering och vi har fått ett mycket bra gensvar från ett brett spektrum av intresserade människor.

Vaken visar framfötterna i media

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här