Vakna Sverige!

Hjälp folk att vakna upp och stöd svensk alternativmedia! Med kampanjen Vakna Sverige så kommer vi att informera om de viktigaste ämnena som alla borde veta om men som idag får allt för lite uppmärksamhet i massmedia. Tillsammans med flera vassa skribenter från svensk alternativmedia så skriver vi om – Vilka som tjänar på banksystemet? – Vad är det verkliga problemet med vår miljö? – Jobbar politikerna för folket? och – Hur kan du ha bra hälsa utan mediciner?

Resultatet blir en artikelserie som kulmineras i ett kompakt och kraftfullt flygblad med den viktigaste informationen. Flygbladet levererar vi sedan till självkostnadspris till alla Sveriges hörn för att delas ut till våra medmänniskor. Denna kunskap kan ge folk förståelse om sin omvärld samtidigt som vi öppnar upp en kanal till alternativa medier i Sverige för fortsatt lärande.

Ger du en gåva på minst 160 kronor så får du vår uppfriskande väggkalender Vaken 2018!

Swisha till 123 668 29 00 eller via bank eller paypal. Ange din adress i meddelandet för att få kalendern.

Ta kontakt här med information om betalning och adress ifall du inte får med adressen som meddelade vid betalning.

Vakens flygblad har haft stor genomslagskraft tidigare och våra kampanjer har uppmärksammats i media. Låt oss göra det igen, men större bättre och kraftfullare! Vi räknar med dig!

Kunskap är frihet!
Mikael Cromsjö
Vaken.se

vakna sverige

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here