Sven Román är barn och ungdomspsykiater och en av grundarna av Läkaruppropet. I denna första intervju sedan våren 2021 hjälper han oss få syn på ”elefanten i rummet” när det gäller misstänkta vaccinbiverkningar. Vi ser ibland konturerna av den i den strida strömmen av märkliga sjukdoms- och dödsfall, men i nyheterna skildras dessa genomgående som enskildheter utan sammanhang.

Intervjun kompletteras med flera starka vittnesmål, bland annat får vi möte en ung elitidrottskvinna som inte kunna spela handboll sedan hon tog sprutan samt en 54-årig kvinna som nekas en livsnödvändig lungtransplantation för att hon inte är vaccinerad.

Del 2:

folketsradio.se

2 KOMMENTARER

  1. Tack Sven Roman för ditt engagemang. PCR testerna har varit grunden för att driva runt denna pandemi. En fråga, om nu 37 cykler ger 97% falskt positiva, och alla eller de flesta lab. har kört 40 eller fler cykler. Vad är det då vi diagnostiserar? Mindre än 3% är då korrekta diagnoser. Samtidigt räknas alla som avlider inom en månad efter diagnos, som döda av/med C-19. Någonting är allvarligt fel med denna historien.

  2. Och om 97% är falskt positiva, hur kan Ivermectin och Hydroxychloroquine vara så effektiva och minska dödligheten med upp till 90%? Vad har de falskt positiva för egentlig diagnos som så effektivt behandlas med dessa läkemedel? Speciellt med tanke på att majoriteten som avlider i sjukdomen redan ligger kring medellivslängden och har en eller flera allvarliga comorbiditeter. I så fall är de i sanning mirakelmediciner! Jag tror fullt på att mRNA injektionerba är livsfarliga men logiken sviktar på så många plan vad gäller själva pandemin och vi kommer inte tillrätta med situationen utan logiskt tänkande.
    Skulle väldigt gärna höra Sven Romans tankar kring detta.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här