Det är på Twitter och Facebook som det globalistiska FN-organet Världshälsoorganisationen, WHO – som finansieras av Bill Gates – publicerat ett häpnadsväckande filmklipp där vaccinkritiker jämförs med en massdödande grupp högerextremister.

– Vi måste inse att antivaccinaktivism, som jag faktiskt kallar för anti-vetenskaplig aggression, nu har blivit en stor dödande kraft globalt. Under covidpandemin i USA förlorade 200 000 amerikaner livet i onödan på grund av att de vägrade ta ett covidvaccin, även efter att vaccin blev allmänt tillgängliga, sägs det i filmen.

Samtidigt varnas det för att kritik mot vaccin nu växer runt om i världen.

”Antivetenskap” dödar fler människor än vapenvåld och terrorism, påstås det samtidigt som en stod bild på en döskalle visas i klippet.

Filmen fortsätter:

– Nu expanderar antivaccinaktivismen över hela världen, även till låg- och medelinkomstländer. Det är en dödande kraft. Antivetenskap dödar fler människor än sådant som vapenvåld, global terrorism, kärnvapenspridning eller cyberattacker. Och nu har den blivit en politisk rörelse. I USA är den kopplad till extremism hos extremhögern. Samma sak i Tyskland. Så detta är ett nytt ansikte av antivetenskaplig aggression. Vi behöver politiska lösningar för att ta itu med detta.

Läs mer på swebbtv.se, WHO-filmen: Vaccinkritiker en ”dödande kraft globalt”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här