Organisationen Architects and Engineers for 911 Truth ger ut en guide till WTC-bevis, BEYOND MISINFORMATION: What Science Says about the Destruction of World Trade Center Buildings 1, 2, and 7.

En till synes välgjord och professionell trycksak som bör få en del uppmärksamhet från den som får den i sin hand. Perfekt gåva till svenska politiker i riksdagen.

AE911Truth to Release Comprehensive Guide to the WTC Evidence and Mail It to 20,000 Architects and Engineers

Hjälp till att sprida den!

palbergstrom.com

3 KOMMENTARER

  1. En bild säger mer en tusen ord. De flesta tänkande människor vet att inga flygplan krockade med tornen, eller Pentagon. Min fråga är: Vad gör flygplanet på omslaget? Varför ett omslag med flygplan? Mitt svar: För att manipulera med bilden, för att man ska ha svårt att se sanningen, vet ej. Tycker bara att det är en konstigt omslag på en seriös broschyr. Hoppas att andra lämnar sin åsikt om detta….

  2. Inte bara att det var fejkade flygplan, människor verkar ha svårt att se och förstå att det mesta av alla 7 byggnaderna förvandlades till nano pulver med antimateria vapen som utvecklades under 80 talet. Ryssland kallar detta vapen för vacuum bomber

    • Väst kallar samma vapen för moab, men bygger på antimateria. Använder man bara positroner från antimateria så neutraliserar dom elektronerna i materia och kan inte längre existera, utan sönderfaller till nano partiklar, oavsett om det är stål eller annat material i det periodiska systemet. http://youtu.be/a3nwzX0A2GU

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här