Det blir allt mer modernt att frångå de traditionella sängborden. Borta är tankarna på de gamla identiska sängborden på var sida som sängen. Den nya tidens dekor är en spännande annorlunda stil som du enkelt kan göra unik.

Lyxiga puffar

En snygg puff skapar en atmosfär av lyx och glamour. Komplettera med en snygg bricka på toppen som bordsskiva och du är klar. Puffar finns i alla möjliga olika storlekar, former och färger.

En helt vanlig bräda

Köp en helt vanlig bräda, måla eller betsa och sätt upp på väggen. Detta annorlunda sängbord passar alldeles utmärkt i små sovrum där det inte finns plats för traditionella sängbord.

En extra stol eller pall

Du som bor litet men tycker om att underhålla har mycket nytta av att använda en stol som sängbord. Stolen är lätt att ta fram när den behövs samtidigt som den inte tar upp onödig plats.

En pall kan användas till mycket och gör sig perfekt även som sängbord. Du kan ta fram den när du behöver fler sittplatser men även använda den som stege om du behöver.

En stol eller pall kostar knappt någonting alls varför det gör sig mycket populärt bland studenter eller för dig med mindre inkomst.

En gammal trälåda på vinden?

En gammal trälåda med lite slitage och skavanker blir en väldigt snygg detalj i ditt sovrum. Sätt hjul i botten för att enklare kunna städa under och bakom. Måla eller betsa i en färg som matchar resten av ditt sovrum. Vintage som har blivit modernt!

Enkelt hyllplan

Ikea har flera olika små hyllplan som passar alldeles utmärkt som sängbord. De tar mindre plats samt att du frigör golvyta. I ett mindre sovrum gäller det att hitta smarta lösningar för förvaring.

Hitta din stil!

Experimentera och hitta din unika stil som fyller de funktionella behoven och som samtidigt passar i ditt sovrum. Våga tänka utanför boxen – det om något är trendigt!

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här