Miljoner vaccinerar sig över hela världen, men är vaccinet frivilligt? Senaste åren så har läkemedelsindustrin forskat på självspridande vaccin som påverkar ovaccinerade. Läkemedelsbolagen hävdar att de redan har sådan teknik och de har även diskuterat att använda den på befolkningen i hemlighet.

Ett projekt var ett infertilitetsvaccin som kunde ges kvinnor utan deras vetskap. Vidare så beskrev en Pfizer-studie att kvinnor kunde drabbas om de kom i kontakt med de som fått coronavaccin. Tusentals kvinnor har rapporterat om biverkningar efter att ha kommit i kontakt med vaccinerade. Före detta forskningchefen hos Pfizer, Michael Yeadon sa att vaccin kan komma att användas för avfolkning.

banned.video, Används självspridande vaccin för avfolkning

4 KOMMENTARER

  1. Själv-spridande vaccin kunde jag inte i min vildaste tankar tro, aty det fanns. Tja kanske det är möjligt, fy vad obehagligt.

  2. Ja det kan vara så, våra politiker har satt oss människor i en sits med ekonomin som nu måste åtgärdas och då kom denna influensa fram som en perfekt medel att avliva de äldre först. Så skedde i Sverige, de äldre dog som flugor, på grund av detta fick de äldre palliativ vård allt detta iscensatt av vår regering. Indragning av personal inga skyddsmedel på äldreboenden som syrgasapparater och andra skyddsmedel. Detta skedde även inom sjukvården personalindragningar som nu hade behövts Detta har pågått under många år. Det är självklart medvetet från våra politikers sida, det är ynkedom. Vi kan ju se detta med Estonia, tsunamin, bräderna i Västmanland och nu denna influensa, vårt land är helt oförberett på sådana händelser. Våra politiker har ett stort ansvar som de nu förbrukat

  3. Jag köper budskapet.
    Mågen var den förste jag träffade på som sprutat sig.
    Jag blev omåttligt trött efter besöket och sov i stort sett i två dygn
    har inte riktigt återhämtat mig

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här