I slutet av oktober 2021 godkände amerikanska FDA mRNA-vacciner från Pfizer för barn 5-11 år. I Israel godkändes injektionerna den 14 november för samma åldersgrupp. Redan den 17 november hade 10% av barnen i USA fått en spruta. Nu diskuteras mRNA-vacciner även för svenska barn.

Stew Peters: Det finns inga problem med leveranskedjan för Joe Biden när det gäller att frakta nålar, sprutor och små, små flaskor avsedda för era barn. Startskottet inleds i helgen: 5 till 11 år. Leveranserna är redan på väg till El Paso och över hela landet. [klipp] Doktor Jane Ruby är här för att prata mer om detta. Hon säger att Pfizers lansering av vaccinet börjar i dag (4 november 2021) för 5-11-åringar.

Dr Jane Ruby: Japp, de marscherar med barnen från och med idag och i helgen. Jag är ledsen, Stew. De marscherar dem rakt in i de ökända “vaccin-ugnarna.” De marscherar oskyldiga barn, 5 till 11 år gamla, till permanent funktionsnedsättning och tidig död. Och varför? För vad? Det finns en chans på en miljon att barn i den åldersgruppen kommer att dö av C-19. Faktum är att fler barn dör, och det är förresten väldigt få, men fler barn dör av vanlig influensa varje år. Det här är föräldrar som bara trampar över sig själva. Du ser en del av dem på sociala medier.

FDA [Livsmedelsverket USA] kom med ett uttalande där man sa att föräldrarna längtar efter att återgå till det normala. Men, verkligen? Hur fungerade den där normaliteten för alla de vuxna under de senaste 12 månaderna som har fått det? Och nu står vi inför boostersprutor på boostersprutor. Påståendet är att de kommer att förkorta eller minska dosen för barn i denna åldersgrupp till en tredjedel av vad Comirnaty godkändes för, vilket var 30 mcg.

Men var finns det bevis för det? Dessa företag har ljugit för världen under de senaste 18 månaderna. De har fortfarande ett tillstånd för användning I nödsituationer. Det innebär de facto att de kan ändra den formuleringen och ljuga om det. De kan öka mängden för era barn till 30 eller 100 mcg. NI vet inte vad era barn får.

Jag ber verkligen föräldrarna att ta det lugnt. WHO kom också ut av en tillfällighet, bara för att försöka stärka hela denna sak och säga att pandemin fortsätter. Jag uppmanar er alla att gå in och titta på definitionen av “pandemi,” oavsett hur myndigheterna försöker spela med den. Det är en överväldigande smittfrekvens i ett land, men också samtidigt bland andra länder på den kontinenten och över kontinenterna. Vi har inte det längre.

Låt oss börja med risken för hjärtmuskelinflammation hos 5-11-åringar, som är på väg att explodera framför era ögon. Och ni hörde det här först.

Varför går jag till det först? För det är på det området som ni kommer att se flest dödsfall bland barn och flest sjukhusinläggningar. Myokardit innebär en risk för alla, men barn är särskilt utsatta för plötslig hjärtdöd.

Jag vill fästa allas uppmärksamhet på detta diagram. Det heter: “Myocarditis Adverse Event Counts by Age Group.” “Antal biverkningar av myokardit per åldersgrupp.” Det publicerades av Multidisciplinary Publication Institute. De undersökte detta utifrån en studie från UNC i Chapel Hill i samarbete med några andra forskare vid Jordaniens universitet, vilket är en intressant kombination av människor. De tittade på åldersgruppen, antalet fall av myokardit efter antingen Pfizer, Moderna eller Jansen.

De finns här. Pfizer är blått, Moderna är orange och Jansen är gult. Denna graf behöver du inte ens studera. Det börjar högst upp med 80 år och äldre och går ner till 6-17 år längst ner. Det som borde fånga din uppmärksamhet är, att när du går ner i ålder, ökar antalet fall av myokardit. Den horisontella linjen är antalet fall av myokardit. Det är din X-linje, och sedan är din Y-linje den vertikala linjen som är din åldersgrupp.

Jag har sagt det länge. Det är inte svårt att se. Man kan se det i andra typer av analyser. När man sänker åldern när man ger dessa sprutor, kommer man att få se fler allvarliga biverkningar. Vi kommer att få se fler allvarliga dödliga händelser. Och vi kommer att se en högre frekvens av dem.

Läs mer på newsvoice.se, Barn 5-11 år mRNA-vaccineras i USA – När börjar Sverige?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här