“…nu har FDA skyndat sig att godkänna att vaccinet ges till barn under 12 år, och det innebär att vi nu ser våra första fall av allvarliga biverkningar hos barn som var för unga för att ens kunna göra ett välgrundat val.”

Stew Peters: Det är sorgligt nog att se vuxna drabbas av katastrofala biverkningar från biovapnet [covid-19-vaccinerna] som tror på de lögner som de fått höra eller som var tvungna att välja mellan att ta sprutan eller förlora sitt arbete, men nu har FDA [amerikanska Läkemedelsmyndigheten] höjt sitt godkännande för att ge injektionen till barn under 12 år. Det innebär att vi nu naturligtvis börjar se våra första fall av allvarliga biverkningar hos barn som var för unga för att ens kunna göra ett informerat val.

Dr Jane Ruby är med oss igen. Hon säger att hon börjar se att några av dessa allvarliga biverkningar hos barn i åldrarna 5–11 år. Dr Jane.

Dr Jane Ruby: Morden på 5–11-åringar har börjat, Stew. Vi förutsåg det, vi fruktade det och nu är det här. Sedan FDA utökade godkännandet för 5–11-åringar den 29 oktober, ser vi de första VAERS-rapporterna komma in. Och de är chockerande.  Innan jag kommer till dem vill jag att alla ska lyssna på det här ljudbandet av ett EMT-utbyte för ett barn på 11 år som kollapsade efter att ha fått injektionen från Pfizer Biontech. [Adress] 11-årig pojke med allergisk reaktion av vaccin.  2-Delta-1. [Adress] 11-årig pojke – allergisk reaktion på vaccin. 2-Delta-1…

Stew Peters: De kallar det för en allergisk reaktion, men det låter som en 11-åring som inte reagerade alls efter att ha blivit injicerad.

Dr Jane Ruby: Det stämmer. Denna 11-åring fick en Pfizer Biontech-injektion på Lourde’s Medical Center i Vestal, New York, som jag tror ligger i närheten av Buffalo. Ett “2-Delta-1” är ett medicinskt anrop, och jag tror att “1-Delta-1” betyder “reagerar inte”.

Han var alltså inte vaken eller förlorade medvetandet.

Detta blir allt allvarligare, Stew. Det är farligt. Jag vill börja med att dela med mig av några av VAERS-rapporterna som har kommit in och som vi börjar se.

Läs mer på newsvoice.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här