Biokemisten Lucija Tomljenovic avslöjar hur industrin mörkar bieffekter av Gardasil

Biokemisten Lucija Tomljenovic (PhD) från Neural Dynamics Research Group som finns på Department of Ophthalmology and Visual Sciences vid University of British Columbia nämner i intervjun studier som visar att när industrin undersökt vaccin har de helt enkelt valt att inte söka efter biverkningar, men de kan ändå i sina slutsatser påstå att de inte finns.

Lucija Tomljenovic säger att forskarna inte kan hitta något som de inte letar efter. Att då påstå att det inte finns bieffekter är minst sagt en vetenskaplig brist. Detta ovetenskapliga förfarande är rutin för dessa läkemedelsföretag menar en allt större grupp av forskare som under de senaste åren varnat för att industrin medvetet använder pseudovetenskap. Det handlar om ”design”, så att forskningen visar det industrin vill ha fram och döljer det som industrin vill mörka.

Läs mer newsvoice.se

1 kommentar

 1. Konstig rubrik och mycket märklig video som lyfter fram Cervarix som den vaccintillverkare vilken inte gjort studier gällande autoimmuna reaktioner från HPV-vaccinen.

  Merck har aldrig gjort detta heller – tvärtom fortsätter man att med Karolinska Universitetssjukhuset komma med kontinuerliga sk ”studier” att vaccinet är ofarligt.

  Detta är skandal då man i dessa rapporter (vilket inte är studier i den mening allmänheten tror att studier utförs) inte har med de unga kvinnor/flickor som redan är skadade men slussas runt i sjukvårdsapparaten för att ingen vet hur man skall hjälpa dom.

  Noteras bör att kompetensen att diagnosticera och behandla autoimmuna reaktioner inte finns/är oerhört begränsade inom sjukvården.

  I Sverige ingår Gardasil i barnvaccinationsprogrammet och Merck gör storkovan på att barn skall vaccineras mot livmoderhalscancer.

  Barn får inte livmoderhalscancer och dessa vaccin är fortfarande korttidsverkande vilket
  de flesta föräldrar inte fattar innebörden av.

  Inom livsmedelsindustrin är kraven mycket högre: ta tex handlaren som säljer dålig köttfärs,
  Denna affär blir den hetaste nyheten och bojkottas mer eller mindre. Produkten avlägsnas omedelbart. Så är inte fallet med HPV-vaccinen.

  Dr Tomljenovic gör reklam för Gardasil i videon anser jag då halva videon handlar om ett vaccin som inte ges till våra barn i Sverige.

  Ännu mer propaganda för ett oerhört skadligt vaccin.

  De föräldrar som gillar vaccin uppmanas dock att kontrollera om era döttrar verkligen ges Gardasil inom barnvaccinationsprogrammet eller om de får Silgard som är en billigare version från Merck vilken inte täcks av några försäkringar.
  http://www.fass.se/LIF/product?userType=2&nplId=20060401000010
  Merck Sharp& Dohme Cyprys Limited ingår inte i Läkemedelsförsäkringen:
  http://lff.se/om-lakemedelsforsakringen/delagare-i-lff/
  Något annat man som förälder verkligen bör ta med i bedömningen innan man låter injicera sina döttrar med dessa GMO/nanopartiklar är:
  Hur får man ersättning för skador som egentligen inte finns enligt tillverkaren eller inom sjukvården?

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here