Plötsligt kändes det som om hjärnan brann, det stack i ansiktet och jag blev yr allt kändes så otäckt och overkligt att jag flydde ut ur affären och därefter har jag varit på flykt. Enligt Socialstyrelsen är 3,2 procent av Sveriges befolkning skadade av elektromagnetisk strålning. Andra hävdar att en hel miljon är skadade. I värsta fall kan hela svenska folket vara skadade, även om de flesta inte vet om att de är det. Det vet däremot 600 allvarligt skadade mastflyktingar som har flytt ut i skogen för att slippa den allra starkaste strålningen.

Idag har väldigt många människor problem som kan ha orsakats av elektromagnetisk strålning. Det kan vara koncentrationsproblem, närminnet har försvunnit, man är ständigt trött, man lider av yrsel och känner konstiga stickningar i kroppen, det susar i öronen och man har ont i huvudet. I början är det så små problem att de allra flesta överser med dem, eller skyller på något annat.

Om man trotsar dessa varningssignaler och fortsätter att utsätta sig för elektromagnetisk strålning, blir det så småningom för mycket. Många blir så dåliga att de inte längre kan arbeta, men blir inte sjukskrivna.

Enligt Försäkringskassans regler kan man inte bli sjuk av elektromagnetisk strålning. Trots detta har många blivit sjuka och det är dessa människor som skildras i den här boken som kommer ut 2013.

Åke Mokvist är även känd för sin serie böcker (”De Ovanliga och De Ovanliga 2”) om folk som går emot strömmen och som värdesätter frihet framför trygghet. Rekommenderas varmt från Vaken.se:s redaktion.

Boktips: Guldkalvens baksida av Åke Mokvist

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här