Fox News-värden Jesse Waters intervjuade nyligen en tidigare Coca-Cola-anställd som avslöjar mutor och samverkan mellan livsmedels- och dryckesföretag och medicinska organisationer som American Medical Association, American Academy of Diabetes, American Academy of Pediatrics och American Nutrition Association. Genom att muta dessa medicinska organisationer kan livsmedels- och dryckesföretag manipulera hälsopolicys och försvaga rekommendationer som är utformade för att vägleda läkare, offentlig politik och individuella hälsobeslut.

Waters intervjuade Coca-Cola-insidern Calley Means, som ”såg på nära håll hur livsmedels- och läkemedelsindustrin riggade systemet till sin fördel.” Livsmedels- och dryckesindustrin arbetar för att försvaga hälsoriktlinjerna hos de stora medicinska organisationerna för att undvika sitt ansvar för att skapa en folkhälsokris och en epidemi av kroniska sjukdomar.

För att stoppa epidemin av kroniska sjukdomar måste livsmedels- och dryckesföretag reformeras, och deras inflytande över regleringsmyndigheter måste tas bort

Den stora livsmedels- och dryckesindustrin arbetar hand i hand med läkemedelsindustrin för att tjäna pengar på symptomdämpande läkemedel som används för att dölja den verkliga orsaken till sjukdomar, vilket kommer från en mängd skräpmat och processade kostvanor. Massproduktionen av inflammationsfrämjande livsmedel och beroendeframkallande, hjärnskadliga smakexperiment bidrar till hjärtsjukdomar och cancer. De cancerframkallande köttpreserveringsmedlen, de hjärtskadliga oljorna, de näringsfattiga, överprocessade produkterna, de diabetesframkallande sockerdryckerna och alla färgämnen som förändrar beteende är bara några av problemen som ligger till grund för epidemin av kroniska sjukdomar.

Medan alla problem med amerikansk mat kan åtgärdas vid källan, vägrar livsmedels- och dryckesföretagen att förändra sitt produktutbud. Istället betalar de miljontals dollar för att manipulera medicinska organisationer så att ingen förändring någonsin sker.

Calley Means säger att dessa företag mutar medicinska grupper för att tysta sanningen om de skadliga effekterna av de processade livsmedelsprodukterna som erbjuds i Amerika.

I intervjun med Fox News sa han, ”Den viktigaste frågan i världen är att vi blir sjukare, fetare, mer deprimerade, mer infertila på grund av maten.”

Means sa att 80% av de ledande kroniska sjukdomarna som plågar amerikaner idag kan direkt kopplas till maten de äter dagligen. Han säger att dessa kroniska sjukdomar i slutändan kan reverseras med mat, men medicinska institutioner och läkare förnekar ofta detta faktum ”på grund av ett riggat system.”

Detta riggade system inkluderar det ikoniska Coca-Cola-företaget, som kanaliserar miljontals dollar till American Academy of Diabetes, American Academy of Pediatrics och American Nutrition Association. Livsmedels- och dryckesprodukterna blir dyrare, inte bara på grund av inflationära ekonomiska påtryckningar, utan också för att företagen slösar miljontals dollar på att manipulera offentlig politik och kontrollera medicinska institutioner och statliga regleringsmyndigheter.

Livsmedelsföretag döljer vetenskapen som visar att deras produkter orsakar diabetes, hjärtsjukdomar och cancer

Calley Means tog upp flera viktiga punkter i intervjun, inklusive den alarmerande ökningen av sockerkonsumtionen bland barn under de senaste decennierna och de medicinska institutionernas tystnad kring denna viktiga fråga som påverkar folkhälsan. American Diabetes Association (ADA) måste kritiseras för att inte ta en starkare ställning mot sockerdrycker, eftersom 25% av tonåringar nu är pre-diabetiker. Faktum är att en chockerande 80% av amerikanska vuxna är överviktiga eller feta, och 50% har pre-diabetes eller diabetes, medan offentlig politik misslyckas med att ta itu med de underliggande problemen med den amerikanska livsmedelsförsörjningen.

Forskningsinstitutioner som ADA får elva gånger mer finansiering från livsmedelsindustrin än från National Institutes of Health. Stora livsmedels- och dryckesföretag har ett järngrepp över den vetenskapliga forskningsagendan vid USA:s forskningsinstitutioner.

USDA:s kostriktlinjer tillåter att upp till 10 procent av en tvåårings diet består av tillsatt socker. Denna policy misslyckas med att skydda folkhälsan och är ett av de mest flagranta exemplen på institutionell korruption. Denna sorgliga riktlinje visar att det finns en medveten ansträngning att vilseleda allmänheten om socker. Läkemedelsföretagen och medicinska institutioner är tysta om dessa frågor eftersom de tjänar på att behandla kroniska sjukdomar som beror på dålig kost, snarare än att förebygga dem genom bättre näring.

naturalnews.com, Coca-Cola-insider säger att livsmedels- och dryckesföretag mutar medicinska organisationer för att påverka offentlig politik till nackdel för folkhälsan

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här