Den 6:e december publicerade 20 forskare en sensationell och avgörande artikel i Nature*, en av världens mest prestigefyllda vetenskapliga tidskrifter, om tillförlitligheten hos mRNA-covidvaccinet. Pfizers vaccin har analyserats, och i 25-30% av de miljarder celler som bör bli fabriker för spikproteiner hos en vaccinerad person, produceras istället felaktiga och onaturliga proteiner, det vill säga inte spikproteinet från covid-19-viruset SARS-COV-2. Varje dag producerar kroppens celler miljarder av dessa defekta och konstgjorda proteiner. Detta pågår i minst flera månader. Vi har ingen aning om de kort- och långsiktiga effekterna av miljarder defekta och främmande proteiner, kroppens byggstenar, som cirkulerar i hela kroppen. Inte en enda person känner till konsekvenserna.

Nu måste covid-19-vaccinet omedelbart förbjudas, och årets Nobelpris i fysiologi eller medicin måste återkallas. Det måste genomföras en grundlig och oberoende utredning om hur det kunde hända att varje människa på jorden blev ett försöksdjur i världens största medicinska experiment, vars resultat är helt förödande. Utredningen bör ledas av de mest kunniga kritikerna av covid-19-vaccinet.

* Artikeln i Nature

nobelprizeprotest.com, En nyligen granskad artikel i Nature är ”spiken i kistan” för både mRNA-covidvaccinet och årets Nobelpris i fysiologi eller medicin

1 KOMMENTAR

  1. It is the pseudouridine thar causes the proteinsynthesis to go out of whack. It was deliberately added by the unjust and unlawful recipients of the Nobel prize…Licence to kill?

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här