En grupp av EU-parlamentariker i EU-parlamentet höll en presskonferens den 22 oktober i vilket de framförde en mycket stark kritik mot den pågående coronarepressionen som Europas folk är föremål för.

Presskonferensen bestod av fem deltagarna Francesca Donato (Committee on Petitions, Italien) Christine Andersson (Committee on Culture and Education, Tyskland), Ivan Vilibor Sincic (Committee on the Environment, Public Health and Food Safety, Kroatien) och Cristian Terhes (Committee on Employment and Social Affairs, Rumänien) var ledande talare. Ytterligare en person i panelen är ej namngiven. Cristian Terhes säger att flera EU-anställda i parlamentet deltog online under presskonferensen och att de som grupp har ett brett stöd inom parlamentet.

Presskonferensen kan liknas vid läkargruppen America’s Frontline Doctors i USA som i ett tidigare skede av coronakrisen gick ut med budskapen, att det finns en bakomliggande agenda som utsätter hela världen för en destruktiv lockdown samt att Covid-19 inte alls är en obotlig sjukdom och att fungerande läkemedels förtrycks eller förbjuds runt om i världen.

Christine Andersson: Covid-19 är inte hotet utan regeringar som nu utnyttjar krisen för att förtrycka sina medborgare

Christine Andersson med positioner inom flera EU-kommittér säger att de är oklart varför EU-medborgare överhuvudtaget ska lyda under de pågående covidrestriktionerna. Hon säger att de civila rättigheterna begränsas och att människor inte längre kan ta sina friheter för givna utan att alla nu måste kämpa för att få behålla dem. Andersson säger att Covid-19 inte är hotet utan regeringar som utnyttjar krisen för att förtrycka sina medborgare. Förtrycket får inte längre tolereras och med de orden avslutar Christine Andersson sitt framförande.

Francesca Donato: Alla måste agera nu mot repressionen

Parlamentarikern Francesca Donato har tidigare uttryckt sina farhågor gällande riskerna och den låga effektiviteten med covidvacciner. Hon skrev i augusti 2021 att biverkningarna av covidvacciner är kraftigt underrapporterade eftersom det inte finns någon aktiv övervakning.

Läs mer på newsvoice.se, EU-parlamentariker motsätter sig starkt coronarepressionen

2 KOMMENTARER

  1. bra att det börjar vakna upp och motsätter sig leken som pågår. dom mörka krafterna ska man ta hand om en gång för alltid så man får bort dessa pucken från jorden för mycket pengar gör dom tydligen till dessa idioter som ska hitta på saker för att fördriva sin tid som går ut över folken

  2. ja detta blir bara värre värre läkare struntar dom i vad dom säger. köpta myndighetspersoner som inte är läkare vill eller påstår att räddningen är fortsätta med giftet som kallas vacin. lagar som finns just för att detta inte ska kunna ske struntar dom i . dom styrande som folket ska kunna lita på kan folket inte lita på. ja detta kan verkligen bli en stör mardröm för många. ja det lär bli många som får problem vad ska dessa idioter säga när dom inte längre kan ljuga sig ur det och mena på att det måste fortsätta . ja många rättegångar kommer det bli får man hoppas men det är verkligen klen tröst för dom som drabbats av detta vansine . ljuga om en sjukdom ta livet av folk bara för dom ska få makt över folket . ja sen kommer folket aldrig kunna lite på dom som folket skulle kunna lita på . det ni det kommer bli problem

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här