John Lehman som var republikansk medlem av 11-septemberkommissionen bekräftar nu för The Guardian att det finns klara bevis för att de påstådda terroristerna som enligt den officiella förklaringen ska ha kapat flygplanen fick stöd och hjälp av ett nätverk av personer med anknytning till regeringen i Saudiarabien. 15 av de 19 utpekade kaparna var dessutom från Saudiarabien.

Han uppmanar Obama att skyndsamt publicera de hemligstämplade 28-sidorna som var en del av kongressens rapport “Joint Inquiry into Intelligence Community Activities Before and After the Terrorist Attacks of September 11, 2001” (ej att förväxla med 11-septemberkommissions utredning) som visar på Saudiarabiens inblandning.

All fakta pekar mot de tre husen i WTC demolerades med sprängämnen och orkestrerades av neokonservativa personer och grupper inom USA med hjälp krafter i bl a Saudiarabien och Israel för att kunna genomföra sin agenda. Sannolikt samma grupper i USA som står bakom kriget i Ukraina och Syrien, genom skapandet av ISIS tillsammans med Saudiarabien och Turkiet.

Det plötsliga intresset från USA och delar av amerikansk mainstream media kring Saudiarabiens iblandning ska ses i ljuset av den övergripande geopolitiska maktkamp som pågår mellan ett genomkorrupt USA, med handen över ett manipulerat ekonomiskt och monetärt system med dollarn i centrum under ledning av Federal Reserve, och en allians av länder under ledning av Ryssland och Kina som försöker skapa en multipolär och fungerande världsordning.

Saudiarabiens olja har sedan 1973 varit en viktig stomme för den amerikanska dollarn. Den och därmed USA står vid ruinens brant varför Saudiarabien påstås ha planer på att överge den strikta kopplingen till dollarn för handel med olja. Detta är ett direkt hot mot den dolda makten i USA. Svaret är att hota tillbaka med publicering de 28-sidorna och därmed lägga Saudiarabiens iblandning i 11 september för öppen dager för att få dem på andra tankar. Om så sker kommer det vara ett viktigt och avgörande steg för att finna de verkliga förövarna i USA.

Källa

palbergstrom.com, Explosivt erkännande: Medlem av 11-septemberkommissionen bekräftar Saudiarabiens inblandning

2 KOMMENTARER

 1. Egentligen ingen nyhet! Saudiarabien och israeliska Mossad är hjärnorna bakom terrordådet vilket ju varit känt bland folk som satt sig in i elfte september-dådet i mer än tio år. Nu håller dock detta på att bli officiellt eftersom man inte längre kan dölja sanningen, som dessutom är mycket bistrare och farlig för regimen i Washington än vad den klarar av att hantera. Idioterna i Washington har målat in sig i ett hörn och man vet i Vita Huset att alldeles för många ute i världen vet sanningen om deras dubbelspel.

 2. Att majoriteten av de 19 kaparna kom från Saudiarabien är känt sedan lång tid tillbaka så detta var ingen som helst nyhet.
  15 från Saudiarabien
  2 från Förenade Arabemiraten
  1 från Egypten
  1 från Libanon
  Kopplingar till Saudiarabiens regering är svaga.
  Att WTC sprängdes från samma våningar där flygplanen flög in har jag bara sett en som försökt få ihop det med sprängningarna och försöket att få sprängningarna (med termit i detta fall) så nära de våningarna flygplanen flög in i bjöd på en tillgjord och ologisk förklaring där han själv verkade osäker på sitt resultat.
  Någon solid information om israeliska Mossad inblandning i 9/11 lyser med sin frånvara så det är enigt mig en åsikt med ingen substans bakom så jag undrar hur studerandet av 9/11 egentligen går för en del. Man hoppar på allt utan någon som helst källkontroll viket är tyvärr får folk att tro på ologiska och osannolika saker.
  Inte ens i avsaknaden av källkontroll har utomjordingarna gått fria utan jag har läst om några som hävdar att de står bakom 9/11.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här