En massiv skrämspelpropaganda utspelas i media trots att sjukdommen inte är ny och inte har någon anledning att mutera nu. Läkemedelsindustrin gnuggar händerna med nya vaccinationsordrar upp till öronen.

Affärsidén bakom fågelinfluensan framträder allt tydligare. Fågelinflunsan har funnits bland Asiens miljarder människor under oöverskådlig tid, de senaste tre åren tycks sextio människor ha dött till följd av den. Sannolikt har fler dött av inflammerade skoskav. Vi förutsätter att WHO och EU omgående utlyser ett påbud att hela världen må gå barfota. Lika bra vi vänjer oss, när medicinmaffian har plundrat oss färdigt lär vi inte ha råd med skor.

Det är en lång svensk politisk tradition att genom stora offentliga upphandlingar stödja den egna industrin inom vad man tror vara ”framtidsbranscher”. Det har vi sett med Volvo (bilar) , Bofors (vapen) , Saab (flygplan) , Telia/Ericsson (IT) , och under senare år läkemedelsindustri och bioteknikföretag. Spåren förskräcka. Svenska folkets egna behov får anpassas till de industripolitiska planerna. Kavla upp ärmarna, gott folk, här ska det vaccineras!

 


läs mer..

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här