Läkaren Anthony S. Fauci, som varit chef för USA:s smittskyddsmyndighet NIAID i 38 år och setts som ansiktet utåt för landets massvaccinering och så kallade hantering av covid-19, avgår.

Det framgår av ett pressmeddelande idag.

”Jag tillkännager idag att jag kommer avgå från befattningarna som chef för NIAID och som positionen som Joe Bidens medicinska chefsrådgivare. Jag kommer lämna dessa positioner i december i år för att fortsätta nästa kapitel i min karriär”, skriver han i ett uttalande.

”Under de senaste 38 åren som NIAID-direktör har jag haft det enorma privilegiet att tjäna under och ge råd till sju amerikanska presidenter.”

Läs mer på swebbtv.se, Fauci kastar in handduken – ”ingen slump” påstår kritikerna

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här