FBI:s chef James Comey säger i ett uttalande att FBI kommer återuppta utredningen av Hillary Clintons e-post efter att man fått tillgång till nya relevanta e-postmeddelanden. Detta kan mycket väl vara början på slutet för Hillary Clinton.

Beslutet av FBI kan vara ett resultat av press inom organisationen. Det har ryktas om ett internt uppror inom FBI mot att hon inte åtalats trots klara bevis. Chelsea Manning sitter 35 år för i princip samma brott.

Wikileaks har på senare tid släppt besvärande uppgifter om henne och Clinton Foundation från Podesta-mejlen. Trots försök att tiga ihjäl saken har till och med mainstream media nu tvingats rapportera om detta.

Tidningen National Enquirer publicerade nyligen flera besvärande uppgifter om Clintons. Tidningen kan betraktas som en skvallerblaska men har gjort flera korrekta och uppseendeväckande avslöjanden. Nu säger chefredaktören att man snart kommer med mera om Clintons.

Som salt i såret kommer även besvärande uppgifter filmat med dold kamera publicerade av journalistgruppen Project Veritas som visar att Clintons kampanj medvetet planterat upprorsmakare bland supportrar på Trump-möten för att utmåla Trumps anhängare som våldsamma.

Man kan eventuellt se allt detta som en del av en mjuk och laglig statskupp som pågått under en längre tid. Frågan är om inte FBI:s beslut kan innebära att dammarna brister och att vi kommer få se en slutlig uppgörelse med den korrupta och dolda statsmakten?

palbergstrom.com, FBI återupptar utredning av Hillary Clintons e-post

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här