Jesper Johansson har intervjuat folkrättsprofessorn Francis Boyle, som gör flera anmärkningsvärda uttalanden.

Boyle släppte nyligen en bok kallad ”Motstå medicinskt tyranni: Varför covid-19-mandaten är kriminella”, där han säger sig bevisa att covidvaccinen och åtgärder relaterade till dem bryter mot Nürnbergkoden för medicinska experiment. De är ett brott mot mänskligheten enligt internationell straffrätt, förklarar han. Rentav ett folkmord.

Boken är extremt rättsligt välskriven, vidhåller Francis Boyle själv. Det är inget flum. Och den ska ses som juridisk moteld, ett rättsligt verktyg, för att slå tillbaka mot makteliten.

– Jag skrev min bok för att ge vanliga människor ammunition mot de här eliterna, som förgiftar oss och våra barn, säger han.

I USA ”vaccinerar” man även små barn mot covid-19.

– Detta påminner mig om doktor Mengeles experiment på barn i Auschwitz. Det är vad som pågår nu. Utan tvekan. De är ute efter våra barn. Och vi måste stoppa det. Min bok utgör en saklig och rättslig bas för att kunna göra det.

Vidare hävdar han att covid-19 är ett offensivt biologiskt krigsvapen framtaget med så kallad gain-of-function-forskning, som alltså gör att virus sprids lättare bland människor. Han tror dock inte att viruset spridits medvetet, utan läckt ut.

Läs mer på swebbtv.se, Folkrättsprofessorn: Makteliten förgiftar oss och våra barn – dags att slå tillbaka

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här