Under flera år har Vaken tillhandahållit ett antal informationsblad innehållande kondenserad grundinformation om några viktiga ämnen, de nu aktuella bladen handlar om 9-11, HPV-Vaccinering och Klimatfrågor. Ett av de mest populära är ett ljusblått blad kallat ”Kunskap är frihet” som beskriver den aktuella världsbilden, med olika hot vi står inför, hur rädsla och grupptänk hindrar människor, vad auktoriteter och hierarkier har för påverkan på samhället samt olika lösningar på dessa problem.

Vilka beställer och delar ut dessa informationsblad?
Informationsbladen delas ofta ut av alla möjliga personer i olika delar av Sverige som själva tagit ansvar och vill bidra med förändring genom att först få ut denna informationen till folket. Vi har över åren fått beställningar både från Norge, Finland och från både de största och minsta orterna i Sverige. Det finns ingen generell grupp som delar ut och sprider dessa informationsblad, utan beställningarna över åren visar att det precis som vaken.se, är ett tvärsnitt av befolkningen med både gamla och unga, män och kvinnor etc. Att dessa informationsblad blivit så lätta att ta till sig beror mycket på att informationen står i centrum, och att vaken.se egentligen inte har något egenvärde utan bara utgör språngbrädan till mer kunskap om världen. Vaken.se:s modell med helt politiskt och religiöst obunden verksamhet möjliggör att alla typer av människor kan känna sig välkomna och hemma. Vaken har informationsbladen för beställning på mot självkostnadspris.

Hur kan man sprida informationsbladen?
Informationsbladen är proffsigt tryckta på väderbeständigt papper och ordentligt sammanställda informationsblad som du sedan delar ut i din stad eller skickar till vänner och bekanta. Dela ut dem på caféer, i brevlådor, på anslagstavlor, på stan, på din arbetsplats, under vindrutetorkare, lämna på buss- och/eller tågsäten, m.m. Vi skickar informationsblad med post till dig, alla priserna som anges är inklusive frakt.

Klicka här för att beställa flygbladen via vaken.se

Tryckningen är gjord på 115-135 grams sidenmatt papper. De tål regn och har mycket hög kvalitet. Vi tjänar inga pengar på dessa informationsblad utan de finns enbart till självkostnadspris, för att de ska få så stor spridning som möjligt.

Klicka här för att se fullskalig bild av varje blad och läs innehållet.

Gör som tusentals andra -⁠ beställ Vaken.se:s informativa flygblad

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här