Groddar är högvärdig mat som kräver förvånansvärt liten ansträngning och ett mycket begränsat utrymme, en fönsterbräda duger. Belöningen består av små kraftpaket av näringsämnen, antioxidanter och naturliga fytokemikalier. Det tar bara upp till en vecka att grodda innan du kan skörda under flera dagar. Det skriver hälsoexperten dr Joseph Mercola.

Även om du har begränsat med utrymme är det möjligt att odla en hel del mat för att försörja dig själv och din familj. Ett livsmedel som kräver väldigt minimalt med utrymme, men ändå har en kraftfull näringspotential är groddar av olika slag.

Sammanfattning

  • Allvarlig matbrist kommer och bli oundvikligt i världen under 2022-2023 och vilken mat som än kommer att finnas tillgänglig kommer att fortsätta att stiga i pris.
  • Att odla sin egen mat i form av groddar är fullt möjlig på en begränsad yta i hemmet.
  • Groddar är mycket näringsrika med färska organiskt tillgängliga vitaminer, mineraler, proteiner och enzymer.
  • Groddar har unika egenskaper eftersom de skördas i sin tidiga tillväxtfas. Jämfört med mogna växter innehåller groddar mer koncentrerade mängder av näringsämnen, antioxidanter och hälsofrämjande fytokemikalier.
  • På bara en vecka (eller kortare) kan du skörda färsk, näringsrik mat. Ofta kan du skörda din odling under flera dagar.

Joseph Mercola skriver att när en teknokratisk elit försöker ta kontrollen över världens resurser, blir de allt mer inriktade på att kontrollera och nedmontera globala system för mat- och energiproduktion, som en del av The Great Reset. Agendan är en decennier gammal plan som härstammar från globalisternas World Economic Forum (WEF) med avsikten att ta kontrollen över världens rikedomar och resurser.

Det blir allt tydligare att en allvarlig livsmedelsbrist är oundviklig över en stor del av världen. All mat som är tillgänglig kommer att fortsätta att stiga i pris. Därför är det nu en avgörande tidpunkt att lära sig nya metoder för självförsörjning och för att bygga upp motståndskraft mot brister.

Läs mer på newsvoice.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här