Den norske allmänläkaren Peter Dvergsdal är starkt kritisk till hanteringen av covid-19. Han menar att det gjordes tre kardinalfel:

  1. Behandling borde skett med ett läkemedels som kom redan 1997 och är mycket effektivt mot luftvägsvirus och som hade hindrat covid-19:s spridning inne i kroppen till 97%.
  2. Behandling med ofarligt ultraviolett ljus borde ha använts, dödar effekt virus utanför kroppen.
  3. Att hindra och minska flygresande var ett slag i luften, för i ett flygplan har coronavirus mycket svårt att sprida sig.

Allmänläkaren har under 2021 behandlat över 1000 personer med influensasymtom med Avigan, ett av varumärkena för substansen. Alla patienterna har förbättrats.

Läkemedlet det handlar om är favipiravir, en influensamedicin läkemedel som lanserades i Japan 1997 och som japanerna använder mot influensa. Det fungerar enligt Dvergsdal mot 97% av alla luftvägsvirus. Allmänläkaren har under 2021 behandlat över 1000 personer med influensasymtom med Avigan, ett av varumärkena för substansen. Alla patienterna har förbättrats.

Favipiravir användes från mars 2020 mot covid-19 i Thailand och är förklaringen till deras låga dödstal. Det har använts av en miljon indier. Det tillverkas av 15 läkemedelsföretag, bland annat 10 i Indien och 1 i Egypten.

MODIGA MÄNNISKOR AVSNITT 73 - PETER DVERGSDAL

Av: specialistläkare

Läs mer på checkfact.org, Influensamedicin från 1997 mycket effektiv mot corona, Tegnell tackade i april 2020 nej till 400 000 doser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här